Celebrity News

Luksuznije od najluksuznijih hotela: Đina Džinović pokazala dnevni boravak porodične vile, sve u mermeru i kristalu (FOTO)

Dom Harisa i Meline Džinović odiše luksuzom

Luksuznije od najluksuznijih hotela: Đina Džinović pokazala dnevni boravak porodične vile, sve u mermeru i kristalu (FOTO)

Privatna Arhiva

Dom Harisa i Meline Džinović na Senjaku građen je dugo, kako bi svaki detalj unutrašnjosti, ali i spoljašnjosti vile zadovoljio standarde i želje vlasnika. Bračni par se sa sinom i ćerkom konačno 2021. godine uselio u velelepnu kuću, koju od tada zovu svojim domom.

– Čitav enterijer urađen je po projektu arhitekata, ali Haris i Melina su zajedno učestvovali u svemu i ništa nije moglo da se radi bez njihovog odobrenja. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar, a u dvorištu je i bazen – rekao je izvor blizak paru svojevremeno, a onda su vlasnici postepeno počeli da dele detalje svog doma.

Pročitajte: Zbogom, brko! Melina OSTAVILA Harisa i napustila porodičnu vilu koju su toliko gradili - Vreme je za sreću (FOTO)

Iako Haris i Melina nisu zagovornici deljenja privatnog života na društvenim mrežama, njihova ćerka Đina često objavljuje fotografije iz porodičnog doma, te otkrije detalje uređenja enterijera. 

Instagram

 

Ovoga puta Đina je pokazala luksuzni dnevni boravak porodične vile, koji je izrađen u mermeru, a u čijem središtu se nalazi kamin. Luksuzu doprinosi kontrast crnog i belog mermera, kao i kristalni lusteri i umetnine, koje krase dnevni boravak porodice Džinović.

Prostrani dnevni boravak nastavlja se na trpezarijski deo, u kome porodica najčešće zajedno obeduje, a ceo dom ispunjen je cvećem i skupocenim komadima nameštaja, koje su Melina i Haris dve godine pažljivo birali.

Instagram screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading