Celebrity News

Nekontrolisano se goji: Aleksandru Bursać bolest potpuno slomila, zavapila za pomoć (FOTO)

Zdravlje Aleksandre Bursać zabrinulo je fanove mlade estradne umetnice

Nekontrolisano se goji: Aleksandru Bursać bolest potpuno slomila, zavapila za pomoć (FOTO)

Ata Images

Zdravlje Aleksandre Bursać do pre godinu dana bilo je savršeno.

Mlada estradana umetnica radila je punom parom do pre par meseci, nažalost nepredviđena i vrlo bolna dešavanja na emotivnom planu odrazila su se prvenstveno na njeno psihičko stanje, a potom i fizičko.

Pročitajte: Ostavio je na čuvanje baki i deki, sve mu je oprostila! Otac i maćeha Milice Pavlović prvi put u javnosti (FOTO)

Primetila je da nema snage, da je iz dana u dan sve umorniija koliko god da se odmara, počela je da dobija na težini, iako ništa znatno u ishrani nije promenila, a još jedan od simptoma koji se u tim slučajevima javlja je i depresija koja je takođe nije zaobišla.

 

 

Zdravlje Aleksandre Bursać ugroženo je bolešću novog, modernog doba – insulinskom rezistencijom, zbog koje se ona požalila pratiocima na Instagramu i zatražila pomoć.

Ata Images

 

– Devojke koje se bore sa insulinskom rezistencijom, javite mi se, pišite mi savete, koji endokrinolog vam je pomogao, lekovi, ishrana, ma sve… Podeliću i ja sa vama svoje iskustvo – napisala je pevačica u opisu svoje objave na društvenim mrežama, nakon čega su počele da joj pristižu reči podrške i saveti.

Pročitajte: Ćerka Jelene Kostov je mala modna ikona! Pogledajte stajlinge mame i bebe na proslavi Milinog prvog rođendana i krštenja (FOTO)

S obzirom na to da insulinska rezistencija nije bezazleno stanje, naprotiv može dovesti do dijabetesa 2, Aleksandra bi trebalo da se pozabavi prvenstveno promenom ishrane, zatim da uredi svoje obaveze što više može i pokuša da se ne nervira za svaku situaciju, jer stres je znatan pokretač ovog oboljenja.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading