Celebrity News

Ostavio je na čuvanje baki i deki, sve mu je oprostila! Otac i maćeha Milice Pavlović prvi put u javnosti (FOTO)

Otac i maćeha Milice Pavlović prvi put u javnosti

Ostavio je na čuvanje baki i deki, sve mu je oprostila! Otac i maćeha Milice Pavlović prvi put u javnosti (FOTO)

Mina Dishlenkovich

Baka Rada i deda Vladimir odgajali su Milicu Pavlović od malih nogu, a zatim su joj tokom takmičenja „Zvezede Granda” i građenja muzičke karijere bili najveća podrška. Otac Milice Pavlović radio je u Švajcarskoj, nakon razvoda s njenom majkom, ponovo se oženio i ostao tamo da živi.

Otac i maćeha Milice Pavlović nastavili su da žive u Švajcarskoj, a pevačica o njima dugo nije govorila za medije. Ali je nedavno otvorila dušu i otkrila sve što misli o ocu Dragoslavu:

AmiG Show printscreen

 

– Tata je bio s maćehom da dočekamo moj rođendan. On je toliko skroman, mi stalno imamo te neke konstruktivne razgovore, iliti svađe, jer on „izbegava” da koristi to što mu je Milica Pavlović ćerka. Mi smo takva porodica, nismo navikli da nam neko otvara vrata, da uz pomoć nečijeg imena ostvarujemo nešto. Ukoliko nam neko pomaže, to su ljudi iz ulice, iz sela, iz okruženja.

Pitam ga: „Zašto nisi rekao da si moj otac?”, za neku situaciju. „Čekaj, što neko to mora da zna. Zašto bi neko meni zbog toga činio stvari?”, zna da mi kaže. Stalno se zbog toga svađamo! Ne mogu s njim da izađem na kraj. Stvarno.On jeste ponosan na mene, ali ne voli što sam pevačica, što sam ovo.

Želeo bi da imam neki najnormalniji posao, od osam ujutru do četiri popodne da radim, recimo – ispričala je Milica otkrivši da, uprkos svim novinskim napisima, sa ocem ima odličan odnos, a da o njemu ne govori često zbog njegove želje da se medijski što manje eksponira.

Pročitajte: Novi DEČKO Milice Pavlović - Zgodan je i svi ga znate sa televizije, pogledajte prve zajedničke fotografije! Drže se za ruke, sve puca

Sada su se otac i maćeha Milice Pavlović prvi put pojavili u javnosti, kada su zajedno sa Milicom u svojoj kući u Gornjem Bunibrodu dočekali Ognjena Amidžića, ugostili ga i proveli kroz kuću u kojoj se rodila i odrasla s bakom i dekom pevačica.

AmiG Show printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading