Celebrity News

Ćerka Jelene Kostov je mala modna ikona! Pogledajte stajlinge mame i bebe na proslavi Milinog prvog rođendana i krštenja (FOTO)

Ćerka Jelene Kostov raste kao iz vode

Ćerka Jelene Kostov je mala modna ikona! Pogledajte stajlinge mame i bebe na proslavi Milinog prvog rođendana i krštenja (FOTO)

Ćerka Jelene Kostov napunila je jednu godinicu, a to je bio idealan povod da se pevačica putem društvenih mreža pohvali kako je mala Mila porasla i koliko je slatka.

Pročitajte: Nema ga na porodičnim fotografijama! Evo kako izgleda misteriozni muškarac kome je Jelena Kostov rodila dvoje dece (FOTO)

- Devojčice moja, kako je brzo došao prvi rođendančić, a kao da je bilo juče kada si se rodila i u naše živote unela čaroliju. Volim te onako kako samo mame znaju - napisala je Jelena preplavljena emocijama i uz snimak evolirala uspomene nastale od prvog dana Milinog rođenja pa do danas.

Instagram

 

 

Pevačica i njen izabranik Miljan Vuković sa kojim ima i sina Miliju, potridili su se da prvi Milin rođendan protekne zaista bajkovito, a pored proslave oni su organizovali i svečani čin krštenja obavljen u Hramu Svetog Save u Beogradu.

Instagram / jelena kostov

 

 

- Od danas si Božje dete, srećo moja najveća - napisala je pevačica na "Instagramu" i sa pratiocima podelila radost koju je ćerka Jelene Kostov unela u porodični dom.

Instagram

 

 

Za ceremoniju krštenja, ponosna mama je pažljivo odabrala stajlinge.

Instagram

 

 

Dok je pevačica sa širokim osmehom blistala u nežnoj satenskoj haljini, slavljenica je prikupila sve simpatije odevena u šareni bodić sa karnerima.

Instagram

 

 

Cvetići u kosi i neodoljivi osmeh bili su dovoljni da rastope srca i očaraju Jelenine fanove koji najlepše želje i častitke ne prestaju da nižu.

Komentari (0)

Loading