Celebrity News

Ja sam bio taj koji je hteo da prekinemo, srećan sam otkad nismo zajedno: Šokantne izjave Prijinog bivšeg

Bivši dečko Aleksandre Prijović progovorio o odnosu sa pevačicom

Ja sam bio taj koji je hteo da prekinemo, srećan sam otkad nismo zajedno: Šokantne izjave Prijinog bivšeg

Ljuba Perućica, bivši dečko Aleksandre Prijović ostavio je sve u neverici izjavom koju je dao o odnosu sa popularnom pevačicom.

Perućici očigledno smeta što nakon toliko godina ne može da se oslobodi epiteta - bivši dečko Aleksandre Prijović te je bio malo brži na jeziku i izneo sočne detalje.

Ljubina i Aleksandrina dvogodišnja veza i te kako je ostavila traga te se pevač koji je oženjen voditeljkom Katarinom Kolozeus još uvek susreće sa pitanjima o Priji.

Pročitajte: Kako je Ceca reagovala kad je OVO videla? Aleksandra Prijović gestom pokrenula spekulacije, da li je na pomolu novi estradni rat? (FOTO)

Ata Images

 

– Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo… Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti – ispričao je Ljuba za Alo, ali ono što tek sledi ostaviće vas bez teksta:

Pročitajte: VIŠE NE BIRAJU NI VREME NI MESTO! Sve pršti - Prvi javni sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića (FOTO)

 

 

– Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo. 

Iako u srećnom braku, pevač nikada nije krio da je sa bivšom ostao u korektnim odnosima, a da li će tako ostati i nakon ove izjave pokazaće vreme koje je pred nama.

Komentari (0)

Loading