Celebrity News

Do poslednjeg daha ostala je uz njegovu samrtnu postelju: Anita je Žarkova sudbinska ljubav (FOTO)

Supruga Žarka Lauševića neutešna

Do poslednjeg daha ostala je uz njegovu samrtnu postelju: Anita je Žarkova sudbinska ljubav (FOTO)

Ata Images

Svi saosećaju sa porodicom glumca Žarka Lauševića, koji je prerano napustio ovaj svet i glumačku scenu, bez koje nije mogao da živi.

Ispostavilo se da je veći deo života glumac rodom iz Crne Gore ipak morao da se odrekne svog sna, baveći se u dalekoj Americi potpuno drugim zanatom. Sve to vreme druga supruga Žarka Lauševića stajala je ponosno uz njega.

Pročitajte: Nikada to sebi neću oprostiti: Žarko Laušević preminuo sa ogromnom ranom na duši - jedna noć mu je uništila život

Anita Roganović se u Žarka zaljubila tokom snimanja filma „Boj na Kosovu“, gde je radila kao šminkerka, a budući da je on tada bio oženjen Majom, uprkos obostranim osećanjima sve je prekinuto pre nego što je i počelo.

Vladimir Radojičić

 

Dramski umetnik vanserijskog talenta, o čijoj glumi se oduvek govorilo samo u superlativu, nastavio je život sa suprugom Majom sa kojom ima dvoje dece, sina Dušana i ćerku Asju, međutim brak je okončan, a prstom sudbine Žarko je ponovo sreo Anitu sa kojom se tajno venčao 1999. godine.

Profimedia

 

Anita je u međuvremenu okončala svoj brak iz koga ima ćerku Andreu, te se posvetila svojim profesionalnim zaduženjima u Holivudu i ljubavi sa Žarkom, koji je nebrojeno puta isticao da svojoj izabranici sve duguje.

Pročitajte: Preminuo Žarko Laušević: Porodica potvrdila tužnu vest

Njoj je ostao zahvalan za podršku, potporu i razumevanje kada je odlučio da se vrati na domaću scenu.

Žarko i Dušan Laušević -Screenshot

 

Takođe, Anita je ostala kraj glumčeve bolničke postelje i do poslednjeg trena ga je negovala. Veruje se da su i naslednici uspeli da se oproste od oca, kao i pojedini prijatelji, koji su gromoglasnim aplauzom uz suze pozdravili njegove poslednje korake na sceni povodom premijere fllma „Heroji Halijarda“.

 

 

Komentari (0)

Loading