Celebrity News

Najstarija ćerka Zorice Brunclik pa da ovako živi! OVO JE SVE ŠTO SAM DOBILA OD MAJKE (FOTO)

Vanbračna ćerka Zorice Brunclik živi veoma skromno

Najstarija ćerka Zorice Brunclik pa da ovako živi! OVO JE SVE ŠTO SAM DOBILA OD MAJKE (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Zorica Brunclik majka je četvoro dece, tri ćerke, Marije Miljane i Zlate i sina Đorđa. Vanbračna ćerka Zorice Brunclik, najstarija naslednica Marija, nastala je iz Zoričine romanse sa tadašnjim fudbalerom Ahmetom Ćelovićem iz Priboja.

O odnosu Zorice i njene ćerke Marije u medijima se mnogo pisalo, posebno kada su mediji saznali da Marija živi u skromnoj kućici nadomak Obrenovca, sa partnerom Nenadom, dok njena majka živi u luksuznoj kući u Krnjači.

printscreen

 

Pa ipak, Marija nikada nije rekla ni reč protiv svoje majke, istakavši svojevremeno da i tu kuću koju ima ima zahvaljujući Kemišu i Zorici. Ono što je sve posebno dirnulo je činjenica da Marija Kemiša smatra ocem.

Pročitajte: Dok Zorica i Kemiš uživaju u luksuzu, njena vanbračna ćerka… A ono što poručuje majci i očuhu će vas slediti (FOTO)

- Moja majka i moj očuh, više otac nego očuh, Miroljub, su mi pomogli da ja imam ovu kuću. Zahvaljujući svojoj majci sve sam stekla u životu pa joj se ovom prilikom i zahvaljujem što me odgajila, što je uz mene - rekla je tada.

youtube printscreen

 

Ujedno otkrila je da se bavi pevanjem, ali da želi da svoju karijeru izgradi sama, a ne na krilima popularnosti svoje majke i očuha.

Komentari (0)

Loading