Celebrity News

Laušević je OVOM glumcu bio kum na venčanju: Njegove oproštajne reči seku srce kao mačem (FOTO)

Kum Žarka Lauševića oglasio se povodom prerane smrti glumca

Laušević je OVOM glumcu bio kum na venčanju: Njegove oproštajne reči seku srce kao mačem (FOTO)

Kum Žarka Lauševića poznati je glumac za kojim žene lude.

O njemu se govori kao o zavodniku i večitom neženji, iako je istina da je jednom ipak stao na ludi kamen, a baš Laušević svedočio je tom činu.

Pročitajte: Anđele moj predobri, Anito moja! Žarko Laušević ju je voleo do smrti - Ležaću dok me ne oteraš kao psa

Reč je o glumcu Mimi Karadžiću, koji je sa Žarkom proveo neke od najuzbudljivijih dana iz mladosti i svedočio raznim dogodovštinama.

Screenshot

 

Ostao je uz njega čak i kada su ga se mnogi, zbog ubistva iz nehata, odrekli, mada se spekulisalo da nakon toga 20 godina nisu progovorili ni reč, te da su se pomirli na sahrani Gage Nikolića.

Zoran Petrovic

 

Bio mu je velika podrška i kada se doznalo da je oboleo od opake bolesti, a sada je on svim srcem uz pokojnikovu porodicu.

 

 

Prerani odlazak prijatelja slomio mu je srce na sitne delove, ipak kum Žarka Lauševića smogao je snage da se sa njim oprosti preko Instagrama.

Pročitajte: Ceca Bojković skrhana bolom prokomentarisala smrt Žarka Lauševića - Reči od kojih će vam zastati knedla u grlu

"Putuj s anđelima, moj dobri kume, i pozdravi nam sve drage i voljene, ima ih tamo dosta", napisao je Mima ispod forografije nastale za potrebe zajedničke predstave.

Radi podsećanja, Žarko Laušević bio je kum na venčanju Mime Karadžića i njegove devojke Sunčice Đurić.

 

Komentari (0)

Loading