Celebrity News

Ceca Bojković skrhana bolom prokomentarisala smrt Žarka Lauševića: Reči od kojih će vam zastati knedla u grlu

Ceca Bojković o Žarkovoj smrti izjasnila se s knedlom u grlu

Ceca Bojković skrhana bolom prokomentarisala smrt Žarka Lauševića: Reči od kojih će vam zastati knedla u grlu

Ata Images

Glumački svet je u šoku nakon što su novinske agencije objavile zvanično saopštenje o Lauševićevoj smrti. Obaveštenje je dala supruga glumca Anita Laušević, a za javnost su se izjasnile i pojedine njegove kolege.

Pročitajte: Nikada to sebi neću oprostiti - Žarko Laušević preminuo sa ogromnom ranom na duši - jedna noć mu je uništila život

Ceca Bojković o Žarkovoj smrti imala je tek dve rečenice, kojima je jasno stavila do znanja kako se oseća u ovom času.

Gloria Arhiva

 

Glumica je kazala da je ostala bez teksta, gotovo nema, kada je doznala da je Žarko zauvek napustio ovaj svet. 

- Užasno stvarno - kratko je posle svega dodala za „Telegraf“ dramska umetnica koja je imala prilike da tokom karijere ukrsti talenat sa Lauševićem.

Vladimir Radojčić

 

Slaže se sa ostalim kolegama da je nepravedno decenijama odsustvovao sa domaće glumačke scene, koja je zauvek ostala bez jednog vanserijskog talenta. 

Gotovo da ne postoji uloga koju Žarko nije maestralno odigrao.

Twitter

 

Filmovi „Šmeker“, „Svečana obaveza“, „Dogodilo se na današnji dan“, „Oficir s ružom“, „Braća po materi“, „Boj na Kosovu“, „Original falsifikata“, „Bolje od bekstva“, „Kaži zašto me ostavi“, „Nož“ smatraju se kultnim, a po povratku u domovinu gotovo da ne postoji projekat u kome nije učestovao. Nedavno je čak na Javnom servisu prikazana serija po motivima njegove knjige „Dan prođe godina nikad“.

Pročitajte: Gledali ste ga na filmu, a niste znali da je sin Žarka Lauševića - Dušan je doktorirao u Americi

Žarko se, inače, pokazao i kao odličan pisac i pesnik, a nije tajna da je pored svih poslovnih i privatnih uloga najbolje odigrao ulogu oca. 

Boško Karanović

 

Naslednike je vaspitao da budu dobri i vredni ljudi. Sve troje su fakultetski obrazovani, a sreću su pronašli u Americi.

 

 

Komentari (0)

Loading