Celebrity News

Cile i Beba Marinković posle duže vremena na crvenom tepihu: Princezina majka smršala, svi se pitaju šta je razlog (FOTO)

Roditelji princeze Danice tema su medija od sinoć

Cile i Beba Marinković posle duže vremena na crvenom tepihu: Princezina majka smršala, svi se pitaju šta je razlog (FOTO)

Ata Images

Cile i Beba Marinković, roditelji princeze Danice, retko su deo gradskih dešavanja.

Otkako se njihova naslednica udala za princa Filipa Karađorđevića i postala član kraljevske porodice, oni posebno vode računa o tome gde će se pojaviti, kako će izgledati, istovremeno ne odstupajući od svojih umetničkih ubeđenja i sloboda.

Pročitajte: Ona je zaista kao princeza - Svi detalji glamuroznog venčanja Danice i Filipa Karađorđevića (FOTO)

Upravo iz ovog razloga očekivanja po pitanju njihovog stajlinga na Hello! godišnjoj žurki u potpunosti su opravdana. Ono što je, međutim, sve zaintrigiralo kada su roditelji princeze Danice u pitanju je znatna promena u kilaži princezine majke.

Ata Images

 

Svi su primetili da je Beba dosta smršala i nadaju se da to nije posledica zdravstvenog problema već njene lične odluke i promene ishrane. Šta je tačno u pitanju verovatno se neće doznati sve dok lično Beba i Cile ne požele da pričaju na tu temu.

Ata Images

 

Oni su nedavno po drugi put postali baka i deka, čak ni to nije bio dovoljno veliki povod da se otvore medijima.

Pročitajte: MUK NA DVORU - Princeza Danica i princ Filip Karađorđević ne mogu da dođu sebi, crno-bela fotografija otkriva kakav gubitak su doživeli

Princeza Danica je, naime, na svet donela ćerku Mariju, kojoj se najviše obradovao pet godina stariji brat Stefan, a i baka i deka vrlo su ponosni što je u porodicu stigla jedna devojčica.

Ata Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading