Celebrity News

Prevaru i laž ne opraštam: Aleksandra Mladenović za Story nakon velikog ljubavnog brodoloma

Raskid Aleksandre Mladenović pratila velika drama

Prevaru i laž ne opraštam: Aleksandra Mladenović za Story nakon velikog ljubavnog brodoloma

Dušan Petrović

Popularna pevačica, koja je nedavno doživela ljubavni brodolom o kom se dosta pisalo u medijima, otkriva da je iz svega izvukla pouku, kako se trudi da ne pravi stare greške, kao i da se trudi da sebe stavi na prvo mesto i bude srećna.

Raskid Aleksandre Mladenović pratila je velika drama, ali ona veru u ljubav nije izgubila.

Pročitajte: Garderober Aleksandre Mladenović je pravo carstvo - Ovaj detalj svima privukao pažnju

– To što sada nije uspelo, ne znači da neki naredni put neće. Čekam nekog da mi vrati veru u ljubav, i znam da će on da se pojavi.

Šta ne opraštate u odnosima?

– Izdaju, prevaru, manipulaciju i laži. Uvek sam otvorena i transparentna, o meni se sve zna, delom zbog toga što sam javna ličnost, a delom zbog toga što ja zaista ne krijem. Ono što ja dam u svakom odnosu, očekujem i da dobijem.

Da li nekada čitate komentare o sebi?

– Uvek me zanima šta misli moja publika. U moru komentara uvek umem da prepoznam one pozitivne koji mi daju vetar u leđa. Naravno, bude tu i neki negativan, a i oni su konstruktivni i nateraju me da obratim pažnju da li mi je nešto promaklo… Mada, nekad je to samo ljudska zloba (smeh).

Pročitajte: Sve je krenulo po zlu, Aleksandra Mladenović u suzama - Baš sam se potresla

 Koliko često ste se susretali sa zlobom ljudi i da li vas je ona promenila?

 – Više puta, ali imam tu sreću da sam se okružila zaista divnim ljudima koji pažljivo prate moj razvojni put, i uvek su uz mene. Zaista verujem da postoje dobri i časni ljudi, ja sam iz malog mesta u kojem se komšije druže i poštuju, porodica se čuva, a prijateljstva neguju. To sam ponela iz kuće. I ostala sam ista kakva sam bila na početku karijere, samo možda manje naivna.

Kad pričamo o tom putu, da možete da se vratite kroz vreme, da li biste neke etape preskočili ili napravili drugačije odabire?

– Mogla bih sada toliko toga da analiziram, ali kad bih napravila drugačije odabire, verovatno bi moj život otišao u drugačijem smeru… Sve je lekcija. Mislim da sam iz svega izvukla pouku, trudim se da ne pravim stare greške i na prvom mestu, trudim se da sebe stavim na prvo mesto i da budem srećna.

Dušan Petrović

 

 

Šta je za vas istinska, prava sreća?

– Vreme provedeno s mojom porodicom i ljudima koje volim. Bratanac i bratanica mi uvek vrate osmeh na lice, kad pogledam u njihove nevine i neiskvarene okice, svi problemi ostanu po strani. A i sad su u tim godinama kad su jako zabavni i imaju toliko pitanja, često onih smešnih i nema ništa lepše od osećaja kad se ušunjaju u moj krevet rano ujutru da me bude jer sam im nedostajala.

Šta biste rekli onoj Aleksandri Mladenović koja je sada na početku karijere i odlučila je da se prijavi u „Zvezde Granda“?

– Nemoj da imaš toliku tremu i ne zaboravi da se zabavljaš! Ispunićeš svoje želje, samo glavu gore i ne veruj da baš svako ima dobre namere.
 

Komentari (0)

Loading