Moda

Garderober Aleksandre Mladenović je pravo carstvo: Ovaj detalj svima privukao pažnju

Orman Aleksandre Mladenović je san svake žene, veliki i prepun odeće i modnih dodataka koje bi svaka dama poželela.

Garderober Aleksandre Mladenović je pravo carstvo: Ovaj detalj svima privukao pažnju

Garderober Aleksandre Mladenović je pravo malo carstvo prepuno stvari, jer se  pevačica vodi ženskom politikom - žena nikada ne može imati previše cipela, ali i tašni.

Popularna pevačica voli klasičnije odevne komade koje stilski usklađuje sa raspoloženjem ili nekim modnim trendom koji joj se dopada.

Među njenim stvarima preovlađuje bela, crna i bež, boje u kojima se najbolje oseća i koje joj najlepše stoje. Iako ne eksperimentiše sa svojim stilom voli da kupuje obuću i odeću i stalno pronalazi neki novi modni dodatak, kako bi uvek bila trendi.

Pročitajte: Aleksandra Mladenović - Kad naiđe pravi muškarac, tada ću postati majka

- Imam puno i nemam više mesta. Jedva čekam da dođu moji i da izbacim ono što ne nosim. Ja nosim S ili XS i onda sve dajem mojoj sestri od strica i mojoj snaji, njima odgovara moja veličina - priča Aleksandra. 

Obično poznate pevačice i javne ličnosti vole da nose svetski poznate modne brendove, međutim Aleksandra nije jedna od njih.

Ona ne smatra da je garderoba kvalitenija kada je skuplja, ali ukoliko joj nešto zapadne za oko nije joj problem da izdvoji veću sumu novca, za komad odeće.

Pročitajte: Sve je krenulo po zlu, Aleksandra Mladenović u suzama - Baš sam se potresla

- Samo kupujem ono što mi se sviđa, nije mi bitno da je markirano. Ali ne smem da kažem koliko sam platila najskuplje cipele koje imam. Baš puno, ali najjeftinije su 1.000 dinara, ali to su ono sandale, baletanke... Za farmerke, majice, štikle i torbe ne žalim. To najviše volim da nosim - kaže pevačica za "Kurir". 

Na pitanje čiji stil sa estrade joj se najviše dopada, Aleksandra je odogovrila: 

- Cece Ražnatović. Ona se lepo oblači i njen ukus je najbliži mom. 

Pročitajte: Aleksandra Mladenović o luksuznom stanu u Beogradu na vodi - Vredna sam i štedljiva

 

 

Komentari (0)

Loading