Celebrity News

KONAČNO! Danijela Martinović zablistala u belom, u srcu ljubav, a pored nje njen prezgodni momak: Sve se dogodilo na njegovom imanju (FOTO)

Venčanje Danijele Martinović tema je hrvatskih i domaćih medija

KONAČNO! Danijela Martinović zablistala u belom, u srcu ljubav, a pored nje njen prezgodni momak: Sve se dogodilo na njegovom imanju (FOTO)

Instagram

Čim se doznalo da Danijela Martinović više nije sama u medijma se povela priča o romansi pevačice. Dok su neki još uvek proveravali ko je muškarac kojem je ona poklonila srce, drugi su je već sa Josipom Plavićem videli pred oltarom. Da li će se i kada dogoditi venčanje Danijele Martinović od tog momenta svi se pitaju, a čini se da je na to najbolji odgovor dala niko drugi do Grašova nesuđena mlada.

Pročitajte:Prizor da se naježiš: Nećete verovati u kakvom stanu živi Danijela Martinović posle razvoda dok Grašo uživa u luksuzu sa Hanom (FOTO)

Ona je, naime, za Story.hr pristala da otvoreno govori o svom novom emotivnom statusu, nameri da se uda i venčanoj haljini a sve kroz kontekst promocije svog romana "Tuširanje duše".

Mario Poje

 

Za potrebe intervjua ona se i fotografisala sa svojim novi partnerom, kojeg su njene obožavateljke okarakterisale kao prezgodnog i prešarmantnog dasu, a ona kao stamenog muškarca kraj kog vidi svoju budućnost.

Pročitajte: Da li je moguće da ovde letuje Danijela Martinović? Slike smeštaja sve ostavile u čudu, posle Graša ništa više nije isto FOTO

- Josip je čvrsto usidren, kod njega nema tenzija, uvek pronađe način i svemu pristupa temeljito. Otkrio mi je quad. Sada uživam u avanturističkoj vožnji quadom izazovnim šumskim stazama. Mnogo toga ga zanima; igrao je paintball, imao je rock bend za koji je pisao većinu pjesama, a kuvanje ga opušta pa me često iznenadi svojim malim kulinarskim čarolijama. Ponekad putuje sa mnom na koncerte, kada mu obaveze to dopuštaju - ovim rečima opisala je svog izabranika Danijela pa otkrila da li se u njega zaljubila na prvi pogled i kako je taj susret izgledao: 

- Setim se boje njegovog glasa. Iako je razgovor bio služben, a situacija u kojoj sam se našla meni potpuno nepoznata, odisao je staloženošću i mirom. Na samom kraju razgovora umesto "Doviđenja" rekao mi je: "Neka vas prati osmeh" Odmah sam znala da je reč o posebnoj osobi. 

Instagram

 

 

Danijela i Josip za potrebe intervjua slikali su se u ljubavnom zanosu na njegovom imanju pored Zagreba, a pevačica nije krila da bi uskoro jedna od nekretnina trebalo da postane i zajednički krov nad glavom.

Pročitajte: Bogati ga jedu, a Danijela Martinović isključivo stavlja na lice, cena prava sitnica

- Dugo sam maštala o maloj kući okruženoj prirodom i cvijećem. Negdje oko Božića moj će se san ostvariti.

Instagram

 

 

Na pitanje novinarke da li zajednički život ima veze sa činjenicom da je poglavlje naslova 'Njezino veličanstvo' posvetila venčanoj haljini kazala je.

Pročitajte: Svi su se rasplakali kad su pročitali njeno novo saopštenje: Danijela Martinović dočekala ono čega se najviše plaši svaka žena

Pisala sam bez reda i rasporeda. Nisam imala osmišljen plan. Ujutro bih skuvala kavu, sela u svoju fotelju i počela pisati. Puno sam puta i samu sebe iznenadila. Verujem da i stvari imaju svoj život, svoje misli, svoje doživljaje i svoja sećanja. Tako je jedna bijela haljina ispričala kako je njena sudbina otišla potpuno neplaniranim smerom, završila je onde gdje se nije nadala i postavlja sebi mnoga pitanja: 'Jesam li ovde slučajno? - kazala je.

Instagram

 

Venčanje Danijele Martinović željno se od strane fanova pevačice očekuje, a veruje se  da bi i ona sama konačno volela da izgovori to sudbonosno da.

Komentari (0)

Loading