Celebrity News

Kakav obrt! Danijela Martinović ponovo sa osmehom govori o Petru Graši: Svi se pitaju šta se to događa među bivšim partnerima (FOTO)

Danijela Martinović o Petru Graši od raskida nije mnogo govorila

Kakav obrt! Danijela Martinović ponovo sa osmehom govori o Petru Graši: Svi se pitaju šta se to događa među bivšim partnerima (FOTO)

Danijela Martinović o Petru Graši nije imala mnogo štošta da kaže nakon što je do medija dospela informacija da su vezu dugu dve i po decenije prekinuli.

Prećutala je pevačica detalje o raskidu a nije mnogo komentarisala ni kada se doznalo da je nedugo od razlaza njen bivši partner počeo da se zabavlja sa 15 godina mlađom Hanom Huljić, ćerkom zajedničkog prijatelja i saradnika Tončija Huljića. 

Pročitajte: Danijeli Martinović popustile kočnice - Ovo se jednostavno ne radi (FOTO)

Ostala je nema vlasica brojnih hitova i autorka romana čak i kada se doznalo da se Grašo lepom Hanom oženio, dobio ćerku i dao joj ime Alba, kako su nekada davno njih dvoje planirali da daju ime svom detetu.

Boško Karanović

 

Zasigurno je ovo bio veliki udarac za nju, međutim, čak i tada ostala je pribrana, stalnožena, posvećena svojoj karijeri, novom izabraniku, kriminalističkom inspektoru Josipu Plaviću, te je za medije isključivo govorila o te tri teme: svojim pesmama, knjizi i novoj ljubavi koja joj se dogodila iznenada.

Na njenu žalost veliki broj pesama - hitova, koje publika širom Balkana obožava, za nju je napisao upravo Grašo stoga pitanje o autoru numere „Neka mi ne svane” nije uspela da izbegne.

Instagram/danijelamartinovicofficial

 

Danijela Martinović o Petru Graši, zapravo o tome što joj je on napisao pesmu kao i mnoge druge rekla je samo da su to predivne numere, koje traju više od 20 godina te da je ponosna na njih.

Pročitajte: Ljubi je PRED SVIMA kao prvog dana, Hani će pozliti- Danijela Martinović objavila fotografiju koja TRESE Hrvatsku, SVE SE VRAĆA I PLAĆA

Nakon dve i po godine ćutanja i ovo je bilo sasvim dovoljno, a ko zna, kada se prašina potpuno slegne i ratne sekire zakopaju, možda se ovaj dvojac opet udruži na nekom projektu.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading