Celebrity News

Jedina fotografija sina i ćerke Dina Merlina: Rasprodao četiri Arene, a supruga i deca su njegovo najveće blago

Deca Dina Merlina ne vole medijski da se eksponiraju

Jedina fotografija sina i ćerke Dina Merlina: Rasprodao četiri Arene, a supruga i deca su njegovo najveće blago

Ata Images

Dino Merlin održao je posle osam godina koncet u Beogradu. Koliko je popularan, svedoči činjenica da je rasprodao čak četiri beogradske Arene. Deca Dina Merlina ne vole medijski da se eksponiraju, a supruga se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

O muzici Dina Merlina zna se praktično sve, ali kad je reč o njegovom privatnom životu, kroz dugu i bogatu karijeru, saznalo se tek ponešto.

Pročitajte: Bolest Dina Merlina pojavila se u zao čas! Težak period za posledicu je doneo pomisao na najgore (FOTO)

Slavni kantautor početkom osamdesetih godina prošlog veka snimio je prvi album, a novac je zaradio tako što je radio treću smenu u železari. Živeo je težak život, a more nije imao mogućnost da vidi.

Zbog siromaštva umalo nije ostao i bez voljene Amele koja mu je kroz život najveća podrška. Njeni roditelji nisu želeli da se njihova ćerka, studentkinja arhitekture, zabavlja sa siromašnim momkom.

 – Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Posle pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje iako sam svoju ženu doslovno oteo.

Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra, koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predugačak, stalno sam gledao na vrata da neko ne naiđe i pokvari našu sreću – rekao je Dino koji sa suprugom ima ćerku Naidu i sina Hamzu, koji mu je nedavno podario i prvo unuče.

 

.

– Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od nemaštine do, metaforički rečeno, „kavijara i šampanjca”. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: „Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući” – ponosno je ispričao on u jednom od intervjua.

Naida je završila prestižni Oksford, danas se bavi poslovima iz oblasti informatike i gradi uspešnu internacionalnu karijeru.

Komentari (0)

Loading