Celebrity News

Milijardera Iliju svi znate, a evo ko je drugi zet Željka Mitrovića: Sušta suprotnost prebogatom Ukrajincu

Drugi zet Želja Mitrovića je sušta suprotnost Ukrajincu

Milijardera Iliju svi znate, a evo ko je drugi zet Željka Mitrovića: Sušta suprotnost prebogatom Ukrajincu

Kristina Mitrović i Ilija Riskin uživaju u ljubavi već nekoliko godina. Nakon kratkotrajnog prekida romanse, ćerka Željka Mitrovića i najmlađi ukrajinski milijarder obnovili su vezu i čini se da su zaljubljeniji nego ikada. Drugi zet Želja Mitrovića je sušta suprotnost Ukrajincu.

Pročitajte:Kristina Mitrović sa verenikom otputovala u Kazahstan: Došlo je vreme da upozna svekra i svekrvu milijardere - Ovo su detalji (FOTO)

Kristina Mitrović i Ilija Riskin privlače veliku pažnju gde god da se pojave. Lepotica koja prati trendove, izgleda pažljivo bira i usklađuje svoj outfit sa outfitom svog voljenog, a on je obasipa poklonima na svakom koraku.

Mlađa ćerka Želja Mitrovića, Andrea, razlikuje se od svoje sestre, a i njen dečko je sušta suprotnost sestrinom izabraniku.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića zasijala na venčanju! Dve venčanice, jedna balska, druga kratka, a tek da vidite mladoženju (FOTO)

Naslednica ružičaste imperije je već duže u ljubavi sa dečkom koji se zove Šon Parnet. Amerikanac koji je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu ne razdvaja se od lepe Andree, a putovanja su im naveća strast.

Na Instagramu često dele fotografije svojih putešestvija, a sada trenutno uživaju u Parizu.

Instagram/andrea_mitrovic

 

 

Komentari (0)

Loading