Celebrity News

Kristina Mitrović sa verenikom otputovala u Kazahstan: Došlo je vreme da upozna svekra i svekrvu milijardere - Ovo su detalji (FOTO)

Ćerka Željka Mitrovića otputovala sa verenikom u Kazahstan

Kristina Mitrović sa verenikom otputovala u Kazahstan: Došlo je vreme da upozna svekra i svekrvu milijardere - Ovo su detalji (FOTO)

Ćerka Željka Mitrovića već neko vreme verena je za izvesnog Iliju Riskina milijardera za kojeg se dugo verovalo prvo da je rodom iz Rusije, zatim iz Ukrajine, da bi se na kraju doznalo da je on zapravo rođeni Kazahstanac koji je detinjstvo proveo u Alma Ati. 

Budući da potiče iz bogate porodice školovao se u inostranstvu, te je već u najranijem školskom dobu boravio u internatu u Velikoj Britaniji, tamo je završio i fakultet, gde je upoznao preslatku Mitrovićevu naslednicu.

Pročitajte: Samo što je sa Milicom doputovao u Njujork došla je i Hani! Željko Mitrović na mukama sa bivšom i sadašnjom suprugom

O vezi Kazahstanca i lepe Srpskinje godinama unazad se govori, u jednom trenutku se pričalo i o njihovom prekidu, ali na iznenađenje mnogih pre par meseci dogodio se preokret.

Instagram

 

Ćerka Željka Mitrovića od popularnog milijardera dobila je bračnu ponudu o čemu je putem Instagrama doznao ceo svet.

Instagram

 

Svi domaći mediji o tom događaju su pričali i pisali, te se sad gotovo svakoga dana spekuliše o svadbenom veselju koje sledi.

Kristinini i Ilijijni fanovi pitaju se na koji način će se skladni par, sklon luksuznim putovanjima, kupovini skupocenih odevnih komada i vožnjama privatnim avionom, jedno drugome obećati na večnu ljubav.

Instagram

 

Radoznali su da otkriju kakav će to tek luksuz biti i ko će se naći među zvanicama.

Dok nagađanja kruže budući zet i ćerka Željka Mitrovića uživaju u svojoj ljubavi, obnovljenoj romansi, svakodnevno jedno drugome priređuju iznenađenja, a nije tajna da je pravi šok za Kristinu usledio kada joj je Ilija predložio put u Kazahstan.

Instagram

 

Budući mladenci pre par dana privatnim avionom odleteli su u domovinu milijardera o čijim snobovskim navikama i biznisima čitav svet piše, a spekuliše se da je pored toga što je Ilija svoju buduću izabranicu želeo da upozna sa najvoljenijima, on iskoristio priliku da završi i neke poslovne obaveze.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića nosi na sebi čist luksuz - Verenik milioner se opasno otvorio - za čizme je dao četiri srpske prosečne plate (FOTO)

Kako je protekao prvi susret svekrva, svekrve i buduće snaje to niko ne može da zna, ali ako je suditi po Kristininim fotografijama sa prekrasnim buketima ruža i raznobojnog cveća, reklo bi se da je sve za sada u najboljem redu.

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Jodža

12:05 07.11.2023

Kakav je kao da mu je Željko ćale. Prostor nije prepreka da se karikature spoje