Celebrity News

Hana Ikodinović javno odbrusila Nataši Bekvalac: Ove reči bi svaku majku zabolele (FOTO)

Sukob Nataše Bekvalac i Hane Ikodinović uzdrmao javnost

Hana Ikodinović javno odbrusila Nataši Bekvalac: Ove reči bi svaku majku zabolele (FOTO)

Dragan Klem

Sukob Nataše Bekvalac i Hane Ikodinović, tačnije škakljivi odnos majke i ćerke, bar jednom nedeljno u žiži je medijskog interesovanja. 

O složenoj temi, pop zvezda za javnost govori uglavnom šaljivim tonom, s pretpostavkom da se mnogo roditelja, posebno samohranih majki, poistovećuje s njom.

Pročitajte: Muke jedne majke- Katja Lazukić ima simpatiju, Nataša podelila kroz šta prolazi sa mlađom naslednicom (FOTO)

Razlog za razmirice, pa i sukob Nataše Bekvalac i Hane Ikodinović na svakodnevnom nivou je tinejdžersko, ludo doba u kojem se trenutno nalazi naslednica pevačice i njenog prvog supruga, bivšeg vaterpoliste Danila Dače Ikodinovića.

Kako popularna majka i ćerka rešavaju razmirice znaju samo njih dve, jer to se ne iznosi pred medije već čuva iza četiri zida njihovog predivno uređenog doma smeštenog u elitnom delu srpske prestonice.

Instagram

 

Izlaz iz situacije Nataša ne skriva da je potražila kod psihoterapeuta i psihologa, po čijem savetu vrlo pažljivo pristupa svojoj mezimici, te u šali kaže da će s mirom živeti tek kada Hana završi fakultet.

Za sada njena starija ćerka nema određeni cilj, niti ideju čime bi volela da se bavi. U nekom trenu zanimaju je pevanje i estrada u drugom samo drugovi iz odeljenja i simpatije, a sve to pop diva strpljivo prati i nastoji da uvek spremno dočeka naredne izazove.

Instagram @bekvalceva

 

Niko ne može osporiti da je Novosađanka izuzetno posvećena odgoju obe mezimice.

Jednako se ophodi i prema Hani i mlađoj Katji koju je dobila u trećem braku sa Lukom Lazukićem, a za koju tvrdi da joj je karakterno sličnija.

Ata Images

 

Majčinstvo, porodica u globalu su joj na prvom mestu, ipak povremeno ona voli da sebi da oduška i otputuje van granica naše zemlje sama, odnosno s prijateljima.

Povodom Madonine turneje, Nataša je nedavno otputovala u Pariz, što je bio pravi način da se odmori, napuni baterije za nove izazove. 

Ako je suditi po najnovijim objavama, sa najboljim prijateljem ona uživa u šetnji uskim ulicama Pariza, poslastičarnicama, muzejima, a nije propustila da se po stoti put fotografiše i ispred Ajfelovog tornja.

 

 

Sve slike i snimke nastale u Francuskoj ona je podelia sa pratiocima, među kojima je i njena starija ćerka, koja je odlučila da ostavi komentar.

Pročitajte: Znalački modni trik koji noge čini vitkim- Ceca i Nataša Bekvalac uvek posežu za ovim jeftinim saveznikom lepote

– Neko u Parizu, neko sedi kod kuće, živote izdajice... – napisala je Natašina i Danilova naslednica, čiju kritiku su pojedini doživeli vrlo ozbiljno.

Dragan Klem

 

Većina Natašinih fanova pak smatra da iako Hana nije stavila emotikone koji upućuju na štos ili pak šalu, da joj nije bila namera da majku iskritikuje, već isključivo da se sa njom dobro našali.

 

Komentari (0)

Loading