Lifestyle

Elegancija u nežnim bojama! Zavirite u sveže renovinarni dom Nataše Bekvalac koji odiše toplinom i luksuzom (FOTO)

Dom Nataše Bekvalac kutak je u kojem ona pronalazi mir

Elegancija u nežnim bojama! Zavirite u sveže renovinarni dom Nataše Bekvalac koji odiše toplinom i luksuzom (FOTO)

Udobnost, komfor i elegancija reči su koje savršeno opisuju dom Nataše Bekvalac koji je ona za svoje i potrebe svojih ćerki nedavno potpuno preuredila po sopstvenom ukusu i želji, a da se i te kako potrudila svedoče fotografije njenog bajkovitog kutka koje s vremena na vreme ona podeli na društvenim mrežama i obraduje armiju fanova.

Kako je i sama u više navrata isticala, izuzetno joj je važno da je dom u kom živi komforan i lepo uređen,a  po svemu sudeći Nataša nije štedela kada se odlučila za renoviranje, te je svoj dom opremila modernim, a istovremeno i elegantnim komadima, pažljivo vodeći računa o svakom detalju.

Pročitajte: Nisam ovako želela da živim, tuge imam U GALONIMA - Nataša Bekvalac šokirala objavom i poručila da je njen život sve osim savršenog

Instagram

 

Sve je uređeno sa stilom i opremljeno luksuznim nameštajem, te svaki kutak izgleda kao iz časopisa.

 

U prostranoj dnevnoj sobi preovladavaju pastelni tonovi, pa je sve u beloj, bež i braon boji, a pored velike garniture na kojoj se Nata opušta nakon napornog dana, posebnu notu daju interesantni glomazni lusteri koji se savršeno uklapaju u celokupni ambijent.

Pročitajte: Istina je! Nataša mu se vratila posle 15 godina, sve potvrdila na Instagramu - Fanovi pišu da su oduvek bili SAVRŠEN PAR (FOTO)

Instagram

 

Raskošan dom Nataše Bekvalac mesto je puno topline i razumevanja, a da njenim devojčicama ljubavi ne manjka, evidentno je po njihovim širokim osmesima i posebno pozitivnom energijom kojom zrače. 

Pročitajte: Katja Lazukić je sa mamom već dva meseca na moru, ali najnovija fotografija sa plaže pokazuje nam zašto će biti veća zvezda od Nataše

Instagram

 

Poseban izgled i toplinu, porodični dom novosadske barbike i njene dece dobija tokom novogodišnjih praznika koji su sve bliži, te ne sumnjamo da će jelka, lampice i novogodišnja dekoracija još više upotpuniti ovu idiličnu atmosferu.

Komentari (0)

Loading