Moda

Katja Lazukić u odevnoj kombinaciji koju ćete odmah iskopirati za svoje ćerke: Pogledajte koliko je slatka i šta je iskombinovala (FOTO)

Ćerka Nataše Bekvalac prava je modna ikona

Katja Lazukić u odevnoj kombinaciji koju ćete odmah iskopirati za svoje ćerke: Pogledajte koliko je slatka i šta je iskombinovala (FOTO)

Ćerka Nataše Bekvalac već je postala zvezda društvenih mreža.

Pop diva Nataša Bekvalac svojom lepotom i neverovatnom harizmom pleni otkako je kročila na javnu scenu i na njenu pojavu retko ko može ostati ravnodušan, a to je sve češće slučaj i sa njenim naslednicama koje u javnosti izazivaju ogromnu pažnju.

Luka Bošković

 

 

Pored toga što su prelepe na mamu, starija i mlađa ćerka Nataše Bekvalac od mame su nasledile i osećaj za modu, a sada je u fokusu preslatka Katja koja je sa svojih pet godinica već uveliko zvezda društvenih mreža.

Pročitajte: Katja Lazukić se šepuri na plaži u Dubaiju u preslatkom kupaćem - Fotografije sa luksuznog odmora Nataše Bekvalac će vas nasmejati do suza

Dragan Klem

 

Neodoljivim osmehom malena Katja doslovno sve obara sa nogu, a sada je jednim savršenim stajlingom ona pokrenula lavinu komentrara na društvenim mrežama.

Tako mala, ćerka Nataše Bekvalac već poseduje istančan osećaj za modu, a iako pretpostavljamo da je za ovaj outfit bila zadužena poznata mama, Katja ga je iznela kao prava trendseterka.

Pročitajte: Čizmice Katje Lazukić su kao za Dizni princezu - Natašina ćerka prava zvezda novogodišnje proslave, fotke će vas raznežiti

Instagram

 

Naime, za dnevne aktivnosti po sunčanom danu koje podrazumevaju šetnju, a ovog puta i vožnju trotineta, harizmatičma devojčica nosila je beli pleteni džemperić i suknjicu od tila, a savršenoj kombinaciji doprinele su bele Adidas patike idealno uklopive kako za male tako i za velike dame.

Prolaznici nisu ostali ravnodušni na damski, ali isto tako i ležerni stajling male princeze, a komentari na Instagram profilu njene starije sestre Hane, koja je fotografiju i podelila, govore da će Katja u budućnosti biti prava zvezda poput svoje ultra popularne mame.

Komentari (0)

Loading