Celebrity News

Grašo i Tonči Huljić na ratnoj nozi: Do javnosti stigli i detalji – Ja sam njemu dobar zet, on meni nije dobar tast... (FOTO)

Svađa Petra Graša i Tončija Huljića nastupila zbog jedne stvari

Grašo i Tonči Huljić na ratnoj nozi: Do javnosti stigli i detalji – Ja sam njemu dobar zet, on meni nije dobar tast... (FOTO)

Nakon što se doznalo da su Grašo i 15 godina mlađa Hana Huljić tajili ljubav, nagađalo se da će u nekom trenu nastupiti svađa između Petra Graša i Tončija Huljića. 

Na žalost onih koji su se sukobu zlobno nadali, dugogodišnji prijateljii i saradnici uz puno strpljenja i obostranog razumevanja spornu situaciju su rešili i nastavili da žive po starom, a ubrzo i kao porodica.

Pročitajte: Kakav obrt! Danijela Martinović ponovo sa osmehom govori o Petru Graši - Svi se pitaju šta se to događa među bivšim partnerima (FOTO)

Petar se oženio Hanom, čime su se veze dvojice drugova dodatno učvrstile, a sve je dobilo na dodatnom značaju i težini kada je Hana rodila devojčicu Albu.

Ata Images

 

Njihov odnos se razvio u odnos zeta i tasta, a sve je zanimalo kako to sada funkcioniše. 

Profimedia

 

Navodno neslaganja su pristuna, ali to nije nešto što je novo, a evo kako ih Petar komentariše:

- Kakav je Tonči Huljić kao tast? Ja sam njemu odličan, a on je meni očajan. Dok kuvam, vređa me da to sigurno neće biti dobro, onda kad ja to skuvam, sve pojede, sve popije, onda vi procenite ko je kome tu dobar - rekao je za "In Magazin" sa osmehom trenutno najpopularniji hrvatski zet i sve zasmejao.

Pročitajte: Neki muškarci se ne menjaju - Pogledajte fotografiju Petra Graše kako ljubi OVU POZNATU pevačicu, Hani će srce biti slomljeno

Svađa Petra Graša i Tončija Huljića svakodnevica je talentovanog dvojca koji je iznedrio brojne hitove. Posebne rasprave nastaju u studiju gde sukobe svoja mišljenja i to je nešto na šta su svi njihovi saradnici navikli.

Ata Images

 

Očigledno je da sličan odnos oni gaje i kada su u krugu porodice.

Komentari (0)

Loading