Celebrity News

Mala Alba Grašo već je modna ikona: Pogledajte kako šeta sa majkom ulicama Zagreba, ovo što je obukla je pravi hit (FOTO)

Ćerka Petra Graša i Hane Huljić je preslatka

Mala Alba Grašo već je modna ikona: Pogledajte kako šeta sa majkom ulicama Zagreba, ovo što je obukla je pravi hit (FOTO)

Instagram

Ćerka Petra Graša i Hane Huljić, preslatka Alba, okružena je neizmernom ljubavlju, kako svojih roditelja i najbližih članova porodice, tako i bliskih prijatelja bračnog para, koji malenu Albu obožavaju.

 

 

Da je već miljenica pokazuju i poslednje fotografije na kojima ćerka Petra Graša i Hane Huljić uživa sa mamom i njenim prijateljicama u omiljenoj ženskoj aktivnosti - šopingu.

Pročitajte: Malena Alba Grašo prvi put uslikana u šetnji - Petrova i Hanina ćerkica uživa kao kraljica, PRESLATKA JE (FOTO)

 

 

Malena Alba svojim smehom mamila je poglede prolaznika, a svi su sa oduševljenjem posmatrali Hanu, koja o ćerki brine sa toliko ljubavi. Njih dve u poslednje vreme, od kada je počela letnja turneja više vremena provode bez Petra, koji tokom leta ima znatno više obaveza, ali se sjajno snalaze i jedna u drugoj beskrajno uživaju.

 

 

Pročitajte: Mala Alba PRESREĆNA, mama Hana obučena kao holivudska diva - Zavirite na proslavu krštenja ćerkice Petra Graša (FOTO)

Sudeći po ovim kadrovima, spontano uhvaćenim na ulici, čini se da je Hana, iako dosta mlada sazrela u ulozi majke i supruge, pa mnogi komentarišu da je njen suprug, Petar, pravi srećnik, koji kraj sebe ima ovakvu lepoticu i preslatku ćerkicu, koje obožava.

Komentari (0)

Loading