Celebrity News

Glamurozno veselje na destinaciji za poznate milijardere: Svi detalji svadbe Sofije Milošević i Luke Jovića

Svadbe Sofije Milošević i Luke Jovića dugo se iščekuje

Glamurozno veselje na destinaciji za poznate milijardere: Svi detalji svadbe Sofije Milošević i Luke Jovića

Manekenka i fudbaler godinama uživaju u ljubavi koju su krunisali rođenjem sinova. U njihovom odnosu sve je savršeno, pa se svadba Sofije Milošević i Luke Jovića dugo iščekuje. Kako stvari stoje glamurozno veselje je zakazano za 2024. godinu. Par planira dve svadbe ,jednu u Beogradu, a drugu na jezeru Komo u Italiji.

- Da bi sve bilo na vrhunskom nivou, manekenka i fudbaler angažovali su poznatu svetsku firmu za venčanja, koja je organizovala svadbu Sofije Riči, ćerke američkog pevača Lajonela Ričija.

Poznata američka manekenka i njen izabranik venčali su se u aprilu na Azurnoj obali u Francuskoj i to je bila najglamuroznija svadba ove godine iz sveta svetskog džet-seta - rekao je izvor i istakao da par neće žaliti novac da na svadbenom veselju sve bude savršeno.

Pročitajte: Izdaja koja boli: Sofija Milošević prevarena, a evo šta je objavila na Instagramu

Nije čudno što su odabrali jezero koje je omiljeno holivudskim zvezdama. Kako Jović godinama igra za italijanske klubove, oni su sa sinovima imali priliku da ga posete i jednostavno im se dopalo.

- Slavlje na jezeru biće organizovano za uži krug porodice i prijatelje. Sofija je stupila u kontakt sa pomenutim organizatorom venčanja i u dogovoru sa njim isplaniraće sve do detalja - rekao je izvor za domaće medije i dodao da će druga svadba biti u jednom luksuznom prestoničkom hotelu i biće za veći broj gostiju nego ona u Italiji.

Pročitajte: Izdaja koja boli: Sofija Milošević prevarena, a evo šta je objavila na Instagramu

- Tu će sve biti po našim običajima, od muzike do hrane. Biće pozvane brojne ličnosti iz sveta estrade i sporta, kao i šira rodbina i prijatelji. Sofija i Luka će se venčati u opštini, kao i u Hramu svetog Save, i tako će brak ozvaničiti i pred Bogom, ali još ne znaju tačan termin - kaže izvor.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading