Celebrity News

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića objavio lepe vesti na Instagramu: „Ivan Ilić i žena mu” (FOTO)

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića prekinuo spekulacije vezane za njegov emotivni život

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića objavio lepe vesti na Instagramu: „Ivan Ilić i žena mu” (FOTO)

Otkako se skrasio kraj simpatične plavuše, sin Biljane Jevtić i Ace Ilića postao je vrlo intrigantan medijima.

Uprkos činjenici da se ozbiljno bavi studijama prava i planira da se bavi advokaturom, mediji u prvi plan namesto njegove inteligencije ističu isključivo njegovu emocionalnu stranu.

Pročitajte: Sin Biljane Jevtić najsrećniji je momak na svetu! Njegova izabranica objavila razlog - svi čestitaju, a od Bilje i Ace ni glasa (FOTO)

Tekstove i naslove grade prema Ivanovim fotografijama i video-snimcima objavljenim na Instagramu, prate ga u stopu, a sve u cilju da doznaju na koji način i sa kim on provodi vreme, kao i da li veza sa Anđelom Milićević ide svojim tokom.

Instagram

 

Upravo kroz postove na društvenim mrežama javnost je doznala da je sin Biljane Jevtić i Ace Ilića devojku upoznao s roditeljima, te da ju je čak doveo i u svoj porodični dom na Petlovom brdu.

Instagram

 

Saznalo se i da mladi par dosta putuje, izlazi, da ima zajedničko društvo, iste afinitete, a sve je ukazivalo na to da bi u nekoj bliskoj budućnosti oni mogli da porazmisle i o venčanju.

Instagram

 

Da razmišlja o tome i to vrlo ozbiljno, nedavno je otkrio lično Ivan na Instagramu objavivši fotografiju sa izabranicom a ispod kratko dodao:

Pročitajte: Bilja Jevtić sa sinom i njegovom devojkom u noćnom provodu! Niko se ne ponaša prema budućoj snaji kao ona: Fanovi začuđeni...

– Ivan Ilić i žena mu.

Iako je očigledno sve šala ili tek nagoveštaj onoga što sledi, pojedini su doneli zaključak da se sin Biljane Jevtić i Ace Ilića venčao tajno. 

Instagram

 

Komentari (1)

Loading