Celebrity News

Sudnica se orila od njegovih uzvika: Milena Radulović ponovo proživela traumu

Suočili se Milena Radulović i Mika Aleksić

Sudnica se orila od njegovih uzvika: Milena Radulović ponovo proživela traumu

Ata Images

Danas su se u Palati pravde suočili Milena Radulović i Mika Aleksić. Podsetimo, pre nepune tri godine, glumica Milena Radulović rešila je da progovori o traumi koju je proživela u tinejdžerskim danima, u vreme kada je pohađala privatnu školu glume profesora Miroslava Mike Aleksića.

Naime, ona je tada javno iznela da je silovana, a kao žrtve nasilja izjasnilo se još sedam devojaka, učenica pomenute škole.

Ata Images

 

Danas su se suočili Milena Radulović i Mika Aleksić, a na ovom ročištu optuženi je imao pravo da žrtvi postavi nekoliko pitanja.

Pročitajte: OTKRIVAMO! Ovde Milena Radulović živi sa Ognjenom Jankovićem! Od cene kuhinje zavrteće vam se u glavi (FOTO)

Glumica se oči u oči suočila sa svojom najvećom traumom, a podršku su joj tom prilikom, pored članova porodice, pružili i dečko Ognjen Jovanović, kao i kolege i prijatelji, Mia Bjelogrlić, Vaja Dujović i Seka Sablić.

Ata Images

 

Glumica je do detalja opisala momenat silovanja, kao i pretnje koje joj je Aleksić godinama upućivao. Na njegova pitanja odgovarala je kratko, snažno i dostojanstvenom, dok je Miroslav Aleksić nekoliko puta opomenut da spusti ton.

Pročitajte: "Nisam znala da imam toliko snage" - Milena Radulović emotivno komentariše sve što joj se događalo ove godine (VIDEO)

- Pretili ste mi i govorili kad počnete da me bijete da će svi aplaudirati, da mi niko neće verovati, da to nije priča za mamu, tatu, ni drugarice. Prvo ste bili pedagog, a onda silovatelj i zlostavljač. Molila sam vas da to ne radite, gledali ste me kako venem i uživali u tome - ispričala je Milena, dok na licu nije mogla da sakrije bol, prisećajući se ovog traumatičnog životnog razdoblja.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading