Celebrity News

OTKRIVAMO! Ovde Milena Radulović živi sa Ognjenom Jankovićem! Od cene kuhinje će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Dom Milene Radulović i Ognjena Jankovića je simpatični kutak za dvoje

OTKRIVAMO! Ovde Milena Radulović živi sa Ognjenom Jankovićem! Od cene kuhinje će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Ata Images

Predivni stan u srcu srpske prestonice odnedavno je, po pisanju portala, postao dom Milene Radulović i Ognjena Jankovića. 

Reč je o stanu koji je glumica kupila od poslednjeg honorara i opremila ga po sopstvenom nahođenju, a od pre nekoliko meseci ulogu stanara preuzeo je i Ognjen.

Pročitajte: Mora li svaka maćeha da bude zla? Odnos Milene Radulović i Ognjenove dece će vas zaprepastiti (FOTO)

Frontmen grupe Beogradski sindikat razveo se od bivše voditeljke Bojane Janković s kojom ima dvoje dece, a uprkos tome što je romansa sa glumicom na samom začetku, smatra je vrlo ozbiljnom.

Instagram

 

Muzičar je predan glumici, kao i ona njemu. Jedno drugom su njaveća podrška, čemu je najbolje posvedočilo to što su se zajedno pojavili u Višem sudu u Beogradu povodom suđenja protiv Mike Aleksića.

Pored roditelja i sestre Anje, Ognjen je trenutno najbolji Milenin oslonac, a po svemu sudeći, čini se da je ona njegova inspiracija i muza.

Instagram

 

 

Upravo iz svega navedenog dom Milene Radulović i Ognjena Jankovića ispunjen je divnom emocijom.

Pročitajte: Bila sam debela baš dugo - Da li prepoznajete ovu glumicu koja je sada PREZGODNA i svi je znate (FOTO)

Uređen je u skladu s pravilima feng šuija i istočnjačke kulture koju glumica preferira, a u dnevnom boravku koji sačinjavaju velika polica s knjigama i televizorom, klub-stočić i dvosed, namerno je ostavljen veliki slobodan prostor jer ona svakodnevno trenira jogu.

Instagram

 

Ranije je objavljivala daleko više slika iz stana, a za sada je na njenom Instagramu ostalo svega četiri-pet i to iz kuhinje i spavaćeg sobe.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading