Celebrity News

Zanosnu brinetu zamenio šarmantnom plavušom! Bivša devojka Andrije Miloševića poznata manekenka - sušta je suprotnost Đeđi (FOTO)

Bivša devojka Andrije Miloševića sušta suprotnost Đeđi

Zanosnu brinetu zamenio šarmantnom plavušom! Bivša devojka Andrije Miloševića poznata manekenka - sušta je suprotnost Đeđi (FOTO)

Danas je Andrija Milošević srećno oženjen koleginicom Aleksandrom Tomić Đeđom, sa kojom ima sina Relju. Šarmantna plavuša pre čitave decenije osvojila je glumčevo srce, te za njega druga ne postoji. Ipak, na početku karijere bio je sa poznatom damom koja je Đeđina sušta suprotnost.

Bivša devojka Andrije Miloševića, sa kojom se u javnosti pojavljivao na početku karijere, bila je atraktivna brineta, manekenka i model Ana Šain.

Svet printscreen

 

U vreme kada su devojke gubile glavu za Banjom, zvezdom serije "Mješoviti brak", Andrija je devet godina mlađu Anu upoznao u jednom beogradskom klubu. Poznanstvu je, kako su pisali mediji, kumovala Tanja Vojtehovski, a njih dvoje su posle dve nedelje poznanstva ozvaničili vezu.

Pročitajte: Nema sumnje, fotografija sve govori - Andrija Milošević USLIKAN SA BIVŠOM DEVOJKOM Anom Šain, pogledajte kako se drže za ruke

Posle kraha ljubavi, bivša devojka Andrije Miloševića ubrzo je upoznala čoveka svog života, te je danas u srećnom braku i ima ćerku Laru.

 

Komentari (0)

Loading