Celebrity News

Nema sumnje, fotografija sve govori: Andrija Milošević USLIKAN SA BIVŠOM DEVOJKOM Anom Šain, pogledajte kako se drže za ruke

Bivša devojka Andrije Miloševića i danas privlači pažnju javnosti

Nema sumnje, fotografija sve govori: Andrija Milošević USLIKAN SA BIVŠOM DEVOJKOM Anom Šain, pogledajte kako se drže za ruke

Uprkos tome što je bivša devojka Andrije Miloševića Ana Šain odavno udata ima i dete mediji ne prestaju da podsećaju javnost o njenoj romansi sa glumcem. Razlog za to je činjenica da su dramski umetnik i manekenka važili za jedan od najlepših i najskladnijih parova javne scene. Bilo ih je divno videti zajedno, po mišljenju mnogih, fizički su u potpunosti odgovarali jedno drugome, dok su se i karakterno poklapali. Oboje su svojevremeno važili za ambiciozne i vrlo prodorne. Ana, koja je pred kraj srednje škole počela da radi na TV "Pinku", u neko doba se čak prijavila na izbor za Miss Srbije, čime je domaćim medijima postala još zanimljivija.

Pročitajte: Povratka više nema, on mora da se iseli! Andrija Milošević i Aleksandra Tomić javnim saopštenjem otkrili razloga razlaza (FOTO)

Svet printscreen

 

Fotografije Ane i Andrije iz tog perioda još uvek kruže društvenim mrežama, a jedna je posebno upečtaljiva. Na njoj glumac čvrsto za ruku drži manekenku, dok se ona zanosno smeje. Slika svedoči velikoj ljubavi para, koji se rastao usled neslaganja  i sve kasnije činio da zaboravi kako one ružne stvari koje su ih razdvojile, tako i one lepe s početka veze i upoznavanja.

Pročitajte: Andrija Milošević objavio, definitivno je kraj: Pomenuo je i razlog, posle samo 4 godine...

printscreen

 

 

Bivša devojka Andrije Miloševića i umetnik 2005. godine našli su se u istom noćnom klubu, pogledi su im se sreli pa i energije te nije mnogo prošlo od momenta kada su prvi put otišli na kafu. Posao na televiziji dodatno je učvrstio njihov odnos, očigledno nedovoljno. Po razlazu od Ane Milošević je upoznao Aleksandru Tomić sa kojom je danas u srećnoj vezi i ima sina Relju. 

Komentari (0)

Loading