Celebrity News

Odelo Tamare Vučić za svaku priliku: Prati figuru tela dok istovremeno prikriva nedostatke - Dame, oduševićete se (FOTO)

Stajling Tamare Vučić bez zamerke

Odelo Tamare Vučić za svaku priliku: Prati figuru tela dok istovremeno prikriva nedostatke - Dame, oduševićete se (FOTO)

Miomir Milić

Otkako je otpočela saradnju sa najboljim dizajnerima u zemlji stajling Tamare Vučić nema mane.

Poznato je da prva dama Srbije poseduje specifičan modni ukus, koji uz malo saveta i korekcije ostaje primećen gde god da se pojavi.

Pročitajte: Princezi ili prvoj dami, kojoj bolje stoji? Ljubica Karađorđević i Tamara Vučić u kreaciji srpskog dizajnera očarale Pariz! (FOTO)

Bilo da zemlju predstavlja na nekom od zvaničnih svetskih manifestacija ili je pak pošla na pozorišnu predstavu svog prijatelja Milorada Mikija Damjanovića ili tek da prošeta sina Vukana po parku, supruga predsednika Aleksandra Vučića uvek je doterana, s merom našminkana, a njene odevne kombinacije u skladu su s prilikom.

Instagram

 

Da li se baš uvek savetuje sa stručnjacima to ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, ono što je izvesno je da je Tamara poslednjih godina primer dobrog odevanja i uzor mnogih dama danas.

Ata Images

 

Nedavno se ona pojavila na premijeri filma „Bežično: Priče o Nikoli Tesli” gde je sve prisutne oduševila jednostavnim crnim odelom, koje se može poneti kako u muzej ili na bioskopsku premijeru, tako i na poslovni sastanak ili pak novogodišnju noć.

Pročitajte:Predsednik Srbije i prva dama ruku pod ruku zablistali na prijemu kod Bajdena! O njenoj haljini cela Amerika priča (FOTO)

Sako je kraći i ustručen, pantalone uže sa ivicom, reklo bi se jedna proverena varijanta koja se svima dopada.

 

 

Ako se na sve to dodaju Tamarin šarm i lepota, ne čudi što je još jednom privukla mnogo pažnje.

Komentari (0)

Loading