Celebrity News

Fotografije koje se ne viđaju svaki dan: Tamara i mali Vukan Vučić prošetali kišnim beogradskim ulicama, njegove žute čizmice su hit!

Sin Tamare i Aleksandra Vučića stalno je tema znatiželjne javnosti

Fotografije koje se ne viđaju svaki dan: Tamara i mali Vukan Vučić prošetali kišnim beogradskim ulicama, njegove žute čizmice su hit!

Sve češće sin Tamare i Aleksandra Vučića u fokusu je medija, a sve zahvaljujući ponosnoj mami koja svog naslednika fotografiše, pa to objavljuje na Instagramu.

Pročitajte: Kakav MODNI OKRŠAJ: Tamara Vučić na prijemu kod Makronove supruge, objasnila joj šta je stil i ukus! Pogledajte fotke iz Pariza

Sve je počelo tako što je prva dama Srbije objavila snimak na kom ona i njen mezimac provode vreme u domu. Otkrila je tada Tamara da maleni Vukan voli da kuva, te da je uz njegovu pomoć pripremila pitu gužvaru, čime su njeni pratioci bili oduševljni.

Instagram

 

Odmah su usledila pitanja o kom se receptu radi, dok su takođe mnogi imali molbu da vide lik predsednikovog najmlađeg sina.

Pročitajte: Modni izbor Tamare Vučić za malo novca možete iskopirati: Ovu haljinu prve dame poželećete odmah u svom ormaru, dobra za sve prilike

Ovu molbu Tamara nije uslišila, ali je nedavno prvo na Instagramu podelila sliku na kojoj je mezimac grli, a potom i video iz šetnje po kiši. Prvo što je u tom času zapalo za oko njenim fanovima jeste šta su mama i sin obuli.

Instagram

 

Naravno, kako i dolikuje kišnom vremenu, na nogama Tamara i Vukan imali su gumene čizme, ona cvetne ljubičasto-crne, on žute, a po svoj prilici oboma je šetnja vrlo prijala. Komentari mnogih su da se prva dama i njen naslednik ponašaju kao sav normalan svet, a zbog ovog poteza Tamara je stekla dodatne simpatije.

Pročitajte: Vukan Vučić napunio 6 godina: Srećan ti rođendan, oko moje FOTO

Supruga Aleskandra Vučića ne voli mnogo svoju intimu da izlaže javnosti, tek pokoja privatna slika ili video završe na njenom profilu, koji u najvećoj meri koristi u promociju Srbije i aktivnosti koje obavlja u Ministarstvu spoljnih poslovs. Ustupke pravi samo u posebnim situacijama a javnost se nada da će sin Tamare i Aleksandra Vučića i likom jednom osvanuti na njenom profilu. 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading