Celebrity News

Bio joj je velika ljubav, a sada radi na televiziji njenog muža: OVAJ poznati voditelj je bivši dečko Milice Mitrović (FOTO)

Bivši dečko Milice Mitrović bio je ovaj poznati voditelj

Bio joj je velika ljubav, a sada radi na televiziji njenog muža: OVAJ poznati voditelj je bivši dečko Milice Mitrović (FOTO)

Bilo je to pre gotovo tri decenije, kada je 1995. Milica Pašić ponela prezime Mitrović i na večnu ljubav se zaklela Željku, kome je podarila dve ćerke, Kristinu i Andreu.

Ipak, pre nego što su se njih dvoje zaljubili, otpočeli život i izgradili televizijsku imperiju, bivši dečko Milice Mitrović bio je njena velika ljubav. Naime, reč je o kolegi sa kojim je bila u vezi svega nekoliko meseci, a za ovu romansu znali su samo najbliži.

Pročitajte: Neočekivano! Hani se pojavila na slavi Željka Mitrovića - Miličina reakcija sve iznenadila (FOTO)

Naime, Voja Nedeljković, koji danas vodi "Zvezde Granda", koje se na "ružičastoj televiziji" emituju subotom u udarnom terminu, bio je bivši dečko Milice Mitrović.

 

 

Ovaj novinarski par razišao se u prijateljskim odnosima, a svako je krenuo na svoju stranu. Godinama kasnije, kada su im se putevi ponovo ukrstili, Voja je već dugo bio u srećnom braku sa suprugom Majom, dok je Milica, danas Mitrović, srećna pored supruga Željka.

Komentari (0)

Loading