Celebrity News

On sa šiškama, njen izgled ne treba ni komentarisati: Pogledajte kako su Milica i Željko Mitrović izgledali na početku zabavljanja (FOTO)

Fotografija Željka i Milice Mitrović prava je senzacija

On sa šiškama, njen izgled ne treba ni komentarisati: Pogledajte kako su Milica i Željko Mitrović izgledali na početku zabavljanja (FOTO)

Luka Šarac

Željko i Milica Mitrović poslednjeg dana avgusta imaće poseban razlog za slavlje, poznati supružnici proslaviće "bisernu svadbu", a to je i idealan povod da se podsetimo kako su oni izgledali na početku zabavljanja.

Dugi niz godina bračni par Mitrović svoju ljubav neguje i uspešno odoleva svim izazovima koje javni poziv sa sobom nosi, a ovaj uspešni dvojac jedno drugom je najveća podrška i vetar u leđa i tri decenije kasnije.

Luka Šarac

 

 

Skladni supružnici upoznali su se na Trećem kanalu i već tada je počela njihova ljubavna priča, a o prvom susretu i početku veze, Željko je govorio sa osmehom na licu:

Pročitajte: Sve se trese zbog njih dvoje! Javnost šokirana - EVO KAKO se Milica i Željko Mitrović ponašaju kad ih niko ne gleda (FOTO)

- Milicu sam upoznao slučajno kada sam gostovao u njenoj muzičkoj emisiji na Trećem kanalu. Ne znam ja da pričam te priče. Bolje da nju pitate. U stvari, njoj je falio prevoz, a ja sam imao kola ili tako nekako.

Luka Šarac

 

 

- Sećam se da sam uložio mnogo energije da osvojim tu devojku - priznao je jednom prilikom Mitrović i dodao da njemu i Mlici danas nisu potrebne reči da bi se razumeli, a duhovito je istakao i da se od nje ne razdvaja čak ni kada ide u toalet, što je i ona potvrdila.

- Željko i ja se volimo više nego kada smo se upoznali, a upoznali smo se pre skoro 30 godina, valjda smo ušli u jedan ultrazreo i apsolutno ljubavlju ispunjen životni period koji je po svim svojim aspektima najtopliji i najposvećeniji period u našim životima - rekla je Milica, koja je u braku sa Željkom dobila ćerke Kristinu i Andreu.

Instagram

 

 

Uspomena koja potvrđuje njihove reči i svedoči nekim od predivnih trenutaka kroz koje su zajedno prošli osvanula je na društvenim mrežama, a iako ih u prvi mah mnogi nisu prepoznali, fotografija na kojoj Željko i Milica Mitrović zaljubljeno poziraju, izazvala je zaista predivne komentare i svi su složni u mišljenju da odnos koji neguju mnogima može poslužiti kao primer.

Instagram

 

 

Brak čelnika "Pinka" i njegove lepše polovine zasigurno je nešto na šta su posebno ponosni, a budući da je prošle godine izostalo slavlje ovim povodom zbog smrti Željkovog brata Jovana, pretpostavljamo da će ove godine jubilej proslaviti sa velikim ushićenjem i kako dolikuje.

Komentari (3)

Loading
Brzi brzovic

07:29 14.08.2023

Pravi primer da zenu prvo privuku pare a izgled je nebitan

Bikica

18:30 14.08.2023

Bas su za primer da je javno osramoti varanjem,a sada kao nema veze mi se volimo još vise

Vlada

08:19 21.08.2023

Oboje na neku pravu farmu i da kopaju celi dan da zarade corbu... Polusvet....