Celebrity News

Ovako bajkovitu dekoraciju još niste videli: Nikolina i Saša Kapor ćerki priredili rođendansku zabavu iz snova - Prve slike su pred vama

Ćerka Nikoline i Saše Kapora napunila je 4 godine

Ovako bajkovitu dekoraciju još niste videli: Nikolina i Saša Kapor ćerki priredili rođendansku zabavu iz snova - Prve slike su pred vama

Boško Karanović

Ćerka Nikoline i Saše Kapora na svet je stigla pre četiri godine i dodatno oplemenila život poznatog muzičkog para.

Nikoletinom rođenju najviše se, međutim, obradovao stariji brat Nikolaj, koji se jedanko kao i roditelji svakodnevno trudi da sestri ispuni svaku želju, a ponaša se i vrlo zaštitnički prema njoj.

Pročitajte: Velika tajna Nikoline Kapor- Vezu sa ovim poznatim muškarcem koji se žestoko zamerio Saši, krije kao zmija noge

Juče na njenoj rođenanskoj proslavio bio je glavni domaćin, što je po mišljenju starijih zvanica bilo preslatko.

Pevačica i pevač rođendan svoje naslednice obeležili su u svom domu na Voždovcu, samim tim je i broj gostiju bio ograničen.

Instagram

 

Roditelji, kumovi, drugari iz vrtića i parka i par prijatelja sa estrade našli su se pred slavljeničkom trpezom.

Među njima bila je i Nikolinina odlična prijateljca i koleginica Jelena Kostov sa naslednicima Milijom i Milom, zahvaljujući kojoj je javnost mogla da zaviri bar nakratno na Nikoletinu bajkovitu proslavu.

Instagram

 

Ćerka Nikoline i Saše Kapora zaista na dan rođendana dobila bajku, pa makar u vidu dekoracije.

Malo je reći da je bila presrećna kada su dekorateri završili posao, a svemu dodatnu čar dala je slavljenička torta sa koje je ona, uz pesmicu Divan dan i pomoć starijeg brata, oduvala svećice.

Instagram

 

Motiv rođendanske proslave bio je crtani sa princezom. U tom maniru su bili i baloni i kap kejkovi i mafini, jednostavno pravi raj za slavljenicu i njene male zvanice.

Odrasli su takođe bili divno posluženi, a sreći Nikoline i Saše Kapora nije bilo kraja.

Pročitajte:Burno, sa puno ljubomore- Nikolina Kovač nikad iskrenije o svom braku sa Sašom Kaporom (VIDEO)

Muzičar se čak naslednici obratio i putem Instagrama i emotivnom porukom sve rasplakao:

- Na današnji dan, jednog divnog jutra, rodilo se moje danas, moje milo sutra. Niko od tate ne voli te više, sreća nek’ te prati, tuga nek se briše. Nek’ te moja ljubav stalno motiviše, volim te svakim danom, samo jače, samo više! Ti si moje duše deo, nek’ je srećan tvoj život ceo. Srećan rođendan najlepšoj tatinoj princezi! 4 godinice.

ATA Images

 

Komentari (0)

Loading