Lifestyle

Dom Nikoline Kovač i Saše Kapora oduzima dah: Pogled puca na ceo Beograd, a kuhinja je san svake domaćice (FOTO)

Dom Nikoline i Saše Kapora odiše pozitivnom atmosferom

Dom Nikoline Kovač i Saše Kapora oduzima dah: Pogled puca na ceo Beograd, a kuhinja je san svake domaćice (FOTO)

Instagram

Poznati pevački bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor u ljubavi uživaju već skoro deset godina, međutim da ni njih nije zaobišla bračna kriza, te da su čak razmišljali i o razlazu, nikada nisu krili. Ipak, njihov odnos lepšim i čvršćim učinio je dolazak ćerke Nikolete, koja je pored sina Nikolaja postala centar njihovog sveta, te su sve nesporazume supružnici uspeli da prevaziđu zahvaljujći roditeljskoj i ljubavi koju osećaju jedno prema drugom. Porodično gnezdo nakon selidbe sa Novog Beograda, svili su na Voždovcu, te je dom Nikoline i Saše Kapora kutak u kojem oni sa svojom dečicom vole da provode najviše vremena.

Pročitajte: Mamina prva ljubav i očeva mala kopija - Upoznajte preslatkog Nikolaja, sina Saše i Nikoline Kapor (FOTO)

- Nakon što smo se venčali 2013. godine živeli smo na Novom Beogradu. Ubrzo je Sašin kum započeo biznis izgradnje stambenih zgrada, pa smo počeli da razmišljamo o kupovini sopstvene nekretnine. Odlučili smo se za stan na Voždovcu, u neposrednoj blizini naselja Stepa Stepanović. U pitanju je koncept nove gradnje te su nam škola, prodavnice i kafići na dohvat ruke, a sa našeg prozora prostire se prelep pogled na Beograd i Hram svetog Save - ispričala je Nikolina jednom prilikom za naš magazin.

Što se enterijera tiče pevačica je priznala da je taj deo u najvećoj meri prepustila suprugu, dok se ona pozabavila uređenjem moderne kuhinje koja je potpuno po njenoj meri i želji:

Pročitajte: Velika tajna Nikoline Kapor - Vezu sa ovim poznatim muškarcem koji se žestoko zamerio Saši, krije kao zmija noge

Petar Đorđević

 

- Moram da priznam da sam poslove oko uređenja enterijera prepustila Saši. Imala sam nekoliko svojih predloga, ali kako je on najviše vremena provodio sa majstorima dobar deo stvari uradio je po sopstvenom nahođenju. Jedini deo stana koj sam sama osmislila bila je kuhinja, a prilikom ugradnje šanka danima sam polemisala sa majstorima - kaže pevačica koja se nakon udaje u istoj znatno bolje snalazi, te joj je to postalo i omiljeno mesto u stanu:

Petar Đorđević

 

- Kada sam se udala za Sašu nisam bila vešta kuvarica. Zvala sam mamu da mi da savete kad god bih nešto htela da pripremim, a ubrzo sam počela i da sama tražim recepte na internetu. Sada mogu da se pohvalim da dobro kuvam i da volim to da radim. Često Saši, Nikoleti i Nikolaju spremam omiljenu hranu, pasulj ili jela sa mnogo povrća.

Pročitajte: Burno, sa puno ljubomore - Nikolina Kovač nikad iskrenije o svom braku sa Sašom Kaporom (VIDEO)

Petar Đorđević

 

Mladi bračni par potrudio se da sve bude prilagođeno potrebama dece, višak nameštaja su radi bezbednosti izbacili, te je to jedan veoma praktičan kutak gde oni sa svojim mališanima uživaju u svakodnevnim radostima i igri.

Petar Đorđević

 

U njihovom porodičnom domu dominiraju svetli tonovi, pretežno bela boja koja je izražena u elementima u kuhinji i dnevnoj sobi u kojoj centralni deo zauzima glomazna bela garnitura, kao i polica za televizor.

Upečatljiv deo svakako je veliki zid od cigle u nijansama sive boje koji sadrži ugradni kamin i doprinosi da dom Nikoline i Saše Kapora odiše toplom atmosferom.

Pročitajte: Nikolina Kovač - Sitacija sa virusom nije naivna, svi smo se razboleli

Petar Đorđević

 

Zidovi su oplemenjeni porodičnim fotografijama, a posebnu pažnju privlači i beli klavir koji se savršeno uklapa u čitav prostor.

Petar Đorđević

 

Tokom novogodišnjih praznika, kojima se deca nesumnjivo najviše raduju, ponosni mama i tata, dekoracijom posebno ulepšavaju ambijent te je tu svake godine prelepo ukrašena jelka, a idilu upotpunjuju Deda Mraz i Sneško Belić, kao i mnoštvo ukrasa.

Pročitajte: Zavirite na slavlje malene Nikolete - Evo kakvo su rođendansko iznenađenje svojoj mezimici priredili Nikolina i Saša Kapor (FOTO)

Kako su Nikolina i Saša izgledali na venčanju pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading