Celebrity News

Slike iz kreveta Danijele Dimitrovske sa novim dečkom uzburkale javnost: Ognjenu sigurno nije lako to da gleda

Novi dečko Danijele Dimitrovske se odomaćio u njenom domu

Slike iz kreveta Danijele Dimitrovske sa novim dečkom uzburkale javnost: Ognjenu sigurno nije lako to da gleda

Čak i vrapci na grani znaju da je novi dečko Danijele Dimitrovske, bivši fudbaler Jevrem Kosnić.

Pročitajte: Zahvaljujem Bogu što sam znala da pročitam znakove kraj puta- Danijela Dimitrovska za Story priznala - Procvetala sam

Kraj poznatog sportiste manekenka je sreću pronašla nedugo pošto su se smirile strasti zbog razvoda od Ognjena Amidžića, ali je romansu potvrdila tek nedavno na jednom javnom događaju.

Banja Luka Fest

 

Čekala je Danijela da bude sigurna u to što oseća prema Kosniću, takođe je želela potvrdu da i on iste emocije gaji prema njoj, a spekuliše se da joj je najvažnije bilo kako će novog muškarca u njenom životu prihvatiti sin Matija.

Instagram

 

Budući da je već mesecima sve u najboljem redu i ide u pracu ka kojem jedna zdrava veza i treba da stremi manekenka, koja je uporedo i vlasnica modne agencije, ali i voditeljka, odlučila je da se prepusti i ljubav ne skriva.

Sa pet godina mlađim Kosnićem ona je svojevremeno prošetala crvenim tepihom, a svi prisutni su tada primetili, a fotoreporteri zabeležili, neverovatnu prisnost, privrženosti koju zaljubljeni partneri jedno prema drugom gaje.

Instagram

 

Budući da su novinski naslovi nakon toga bili vrlo pozitivni Danijela nije imala više razloga da skriva emicije, te je tako nedavno ona otišla i korak dalje - objavila je fotografiju dok sa bivšim sportistom uživa u toplini svoga doma i razmenjuje nežnosti.

Instagram

 

Na televizoru je omiljena serija, na ugaonoj garnituri ćebence, na stolu palačinke, a par odeven ležerno i kao da je krenuo da spava.

Pročitajte: Za manje od 24 sata, iskopirale jedna drugu! Svi pričaju o haljini Danijele Dimitrovske i Edite Aradinović - Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Novi dečko Danijele Dimitrovske evidentno je potpuno očarao manekenku kada mu nakon kratkog perioda zabavljanja već dozvoljava da noći provodi sa njom i njenim sinom, koji nije imao drugog izbora osim da prihvati nove izbore svojih roditelja.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading