Celebrity News

Danijela, tebe smo čekali! Dimitrovska se oglasila brutalnom porukom nakon što se saznalo da Ognjen ima novu devojku (FOTO)

Oglasila se Danijela Dimitrovska nakon vesti da Ognjen ima novu devojku

Danijela, tebe smo čekali! Dimitrovska se oglasila brutalnom porukom nakon što se saznalo da Ognjen ima novu devojku (FOTO)

Kada su sredinom prošle godine voditelj Ognjen Amidžić i njegova izabranica, majka njegovog sina odlučili da stave tačku na deceniju dug brak, javnost je ostala u šoku budući da su mnogi bili mišljenja da će par ostariti zajedno. Detalje o razlozima kraha oni nisu želeli da iznose, međutim povodom ove bolne teme oglasila se Danijala Dimitrovska nedavno govoreći o tome kako je razvod na nju uticao:

- Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelja, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu jer imamo pravo da biramo za koga ćemo se venčati, rastati, itd - rekla je ona u emisiji  "Na terapiji" Slavice Đukić Dejanović, a kako se Danijela sada oseća imajući u vidu da je portale preplavila vest o novoj romansi njenog bivšeg supruga, saznali smo putem društvenih mreža.

Pročitajte: Nova devojka Ognjena Amidžića je OVA KOLEGINICA SA PINKA! Pogledajte fotografije i dokaze TAJNE LJUBAVNE VEZE

Printscreen Blic Tv

 

Naime, tema dana svakako je da Ognjen ima novu devojku, Minu Naumović, njegovu koleginicu koju u emisiji “AmiG Show” svakog utorka gledamo u segmentu „Nagazna Mina“, a da su medijski navodi tačni i sam je potvrdio za domaće medije:

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je Amidžić za "Republiku", a nakon toga oglasila se Danijela Dimitrovska, tačnije objavila post na društvenim mrežama kojim je jasno stavila do znanja ko okupira svu njenu pažnju, te da se nije preterano potresla što je Ognjen ponovo emotivno ispunjen.

Pročitajte: ZBOG NJE je Danijela otišla - Komšije Ognjena Amidžića otkrivaju skandalozne detalje njegove nove veze

Instagram

 

U pauzi između škole i treninga, stiskanje i ljubakanje po ceo dan - napisala je manekenka emotivne reči uz fotografiju sa sinom, te je očito da je nakon teškog perioda svu pažnju usmerila ka mezimcu Matiji koji je njena najveća snaga i u čijem društvu ona najviše uživa, a evidentno je i da izgleda bolje nego ikad i da odaje utisak veoma zadovoljne žene.

Komentari (0)

Loading