Celebrity News

Ljubinka Klarić prvi put o razlozima razvoda braka i neverovatnom bolu: Osećala sam se prazno, danima sam gledala u jednu tačku

Razvod Ljubinke Klarić usledio je ubrzo nakon rođenja sina

Ljubinka Klarić prvi put o razlozima razvoda braka i neverovatnom bolu: Osećala sam se prazno, danima sam gledala u jednu tačku

Razvod Ljubinke Klarić, po svemu sudeći nije se dogodio naprečac, iz ljutnje ili besa, možda razmaženosti i ljubomore već nakon dugog promišljanja glumice koja se u sopstvenoj koži, a udata za  IT stručnjaka Nebojšu Jovanovića, nije osećala dobro.

Pročitajte: Sin joj išao na odvikavanje, nakon razvoda dugo samovala, pa joj srce osvojio ovaj moćnik- Ko je glumica sa fotografije?

Dramska umetnica, koju ovih dana publika može pogledati u nekoliko tv novela, ali i u komadima Beogradskog dramskog pozorišta, za Jovanovića se udala nakon svega dva meseca zabavljanja.

Svadbu su napravili intimno, za uzak krug najmilijih i sve su učinili da taj podatak ne dođe do medija.

Vidoje Manojlović

 

Ubrzo se doznalo da se Ljubinka sa Nebojšom odselila u Ameriku i dok su joj jedni želeli sreću i ostvarenje američkog sna, mnogi su žalili što jedan takav talanat i glumački kapacitet napušta domaću scenu.

U Americi je zatrudnela, kroz devet meseci rodila sina Kostu, ali se ubrzo iz samo njoj poznatih razloga ipak vratila u Srbiju.

Bivši suprug Ljubinke Klarić - Instagram

 

Svojevremeno za magazin Story istakla je da se vratila zbog Kostinog srećnog detinjstva. Tako je glasio naslov intervjua u kom je umetnica po prvi put progovorila o razvodu.

Tada je tek toliko rekla, da je birala bolje i da se ni jednog jedinog trena nije pokajala.

Instagram

 

Godinama kasnije kada su se stvari slegle i rane očigledno ne bole više koliko su bolele Ljubinka je za televiziju na kojoj je i sama angažovana otkrila malo poznate detalje.

Razvod Ljubinke Klarić usledio je zbog nezadovoljstva statusom i situacijom u kojoj se nalazila.

Instagram

 

- Sve vreme sam snimala i imala osećaj, neku prazninu. Imala sam osećaj da više nemam šta da dam. Dođem kući gledam u jednu tačku i nisam srećna - kazala je Ljubinka u emisiji kod Slavice Đukić Dejanović "Na terapiji".

Pročitajte: Koliko je samo porastao...Sin Ljubinke Klarić pravi je šmeker- Devojčice već lude za njim (FOTO)

Nakon ove ispovesti svima je više manje postalo jasno da nije daljina bila razlog razvoda dramske umetnice i internet stručnjaka, već niz stvari koje su se godinama gomilale a nisu bile rešive.

Ata Images

 

Na svu sreću glumica i njen bivši muž zarad pravilnog odgoja sina ostali su u dobrim odnosima. Kosta je često odlazio kod oca u Ameriku, a nedavno je odlučio tamo i da ostane i nastavi školovanje sa čim se Ljubinka teška srca složila.

 

Komentari (0)

Loading