Celebrity News

Koliko je samo porastao...Sin Ljubinke Klarić pravi je šmeker: Devojčice već lude za njim (FOTO)

Sin Ljubinke Klarić raste kao iz vode

Koliko je samo porastao...Sin Ljubinke Klarić pravi je šmeker: Devojčice već lude za njim (FOTO)

Vidoje Manojlović

Nebrojeno puta ranijih godina sin Ljubinke Klarić pozirao je sa ponosnom mamom za domaće magazine. Još tada glumičin naslednik pokazivao je smisao za igru, ples, dok su istovremeno u prvi plan dolazili i njegov šarm i duhovitost. Kosta, kog je Ljubinka dobila u braku sa Nebojšom Jovanovićem, u međuvremenu se nije pojavljivao u javnosti, a svi su ostali zapanjeni kada su nedavno videli koliko je narastao i kakav je šmeker postao. 

Pročitajte: Ofarbala se u crveno: Ljubinka Klarić više nije ista žena, ne biste je prepoznali na ulici (FOTO)

Instagram

 

To kako danas izgleda sin Ljubinke Klarić, svega par godina nakon poslednjeg fotografisanja za medije, moglo se videti u okviru jedne slike, kojom se dramska umetnica pohvalila na Instagramu. Šaljivim tonom ona je naglasila da je njen dečak postao momak.

- Tinejdžer. I svi na slici imaju brkove - napisala je glumica ispod fotografije na kojoj njen jedinac pozira sa kućnim ljubimcem.

Pročitajte: Neka granica MORA DA POSTOJI: Ljubinka Klarić neće više da ćuti, ovo je doživela od dečka ambasadora

Luka Šarac

 

Naravno da je ovim potezom ona svoje brojne pratioce zasmejala, ali najpre je kod njih probudila potrebu da napišu pokoju pohvalnu reč na Kostin račun.

Pročitajte: Kakvi su ovo BRKOVI? Izgled Ljubinke Klarić ŠOKIRAO javnost (FOTO)

Luka Šarac

 

Osim da se dosta fizički promenio, mnogi su konstatovali da je sin Ljubinke Klarić postao nekako ozbiljniji, da su tinejdžerske godine vrlo uticale na njega, a svi su se pitali da li je i dalje maštovit kakav je bio ili se i to korigovalo.

Pročitajte:Govorili su da je premršava: Ljubinka Klarić uslikana, nestala je ona plavuša (foto)

Instagram

 

Budući da se od Kostinog oca glumica razvela tek par godina od sklapanja braka, te da on živi u Americi, nije isključeno da će Ljubinkin naslednik uskoro poželeti da školovanje nastavi u inostranstvu. Svakako će tamo imati veće mogućnosti da se razvije u pravcu u kom želi. On već ima američko državljanstvo jer je tamo rođen, tako da za njega ne postoje prepreke.

Pročitajte: Hidžab na glavi, osmeh na licu: Prva fotografija Ljubinke Klarić i ambasadora Balova (foto)

 

 

 

Komentari (0)

Loading