Celebrity News

Kako danas izgleda studentkinja s kojom je Kubura varao ženu: Glumcu rasturila brak dug 20 godina, pa drugom rodila dvoje dece

Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić u braku su bili više od 20 godina

Kako danas izgleda studentkinja s kojom je Kubura varao ženu: Glumcu rasturila brak dug 20 godina, pa drugom rodila dvoje dece

Ata Images

Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić u braku su bili više od dvadeset godina i kao krunu ljubavi dobili dva sina - Aleksu i Vanju, među kojima je razlika 17 godina.

Porodičnu idilu narušila je glumčeva preljuba. Godine 2015. u javnost je dospela informacija da je Kubura prevario suprugu sa producentkinjom Petrom Radivojević, koja je od njega mlađa 18 godina.

Pročitajte:Aleksandar Srećković Kubura o borbi sa opakom bolešću - Jetra mi je bila oštećena, imao sam mučnine... (FOTO)

Upoznali su se na snimanju jednog studentskog filma, gde je Petra, koja je tada još studirala, bila organizator, a posle toga su nekoliko puta viđeni zajedno u javnosti.  Govorilo se da su u tajnoj vezi tri meseca, što je Kuburina tadašnja supruga saznala iz medija.

- Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi posle svega, na njemu je. Dete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši - rekla je tada Petra za "Blic" i indirektno potvrdila vezu.

Pročitajte:Kakav frajer! Aleksandar Srećković Kubura uslikan u provodu sa sinom Aleksom, devojke su izgubile glavu za njim (FOTO)

Uprkos svemu Aleksandar i Marija hteli su da ljubavi daju još jednu šansu. Ipak, šest godina kasnije stavili su tačku na brak, a bivša supruga Aleksandra Srećkovića Kubure mužu je tada vratila milo za drago.

Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario, iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla je fitnes- instruktorka kada su njene fotografije sa izvesnim gospodinom osvanule u javnosti.

Iako je bila okidač za bračne svađe između Kubure i njegove tadašnje supruge, Petra je tu priču ostavila daleko iza sebe. Sada je srećno udata za Uroša Petronijevića, sa kojim je dobila dvoje dece, pa trenutno uživa u mirnom porodičnom životu.

 

Komentari (0)

Loading