Celebrity News

Očekivali ste slaninicu i kobasice okačene na zidove, a evo kako izgleda kuhinja Nataše Aksentijević: Boja će vas raspametiti

Dom Nataše Aksentijević odiše posebnom pozitivnom energijom

Očekivali ste slaninicu i kobasice okačene na zidove, a evo kako izgleda kuhinja Nataše Aksentijević: Boja će vas raspametiti

Ata Images

Dom Nataše Aksentijević nekretnina je u koju se glumica uselila po udaji za svog izabranika, producenta Dušana Aksentijevića.

Pročitajte: Nataša Aksentijević besna osula paljbu po kolegama! Dosta ste me omalovažavali i ignorisali, od sada….(FOTO)

 Glumica je svojevremeno tvrdila da joj je udobni stančić zapravo jedini krov nad glavom jer su njeni roditelji odlučili da bratu prepišu svu imovinu.

 

 

Upravo iz tog razloga potrudila se da sebi, suprugu i svojim naslednicama  stvori kutak iz snova u kome uveliko stvaraju predivne porodične uspomene.

 Detaljima i specifičnom bojom nameštaja, predivnom energijom i smislom za humor, istovremeno pozitivnim pogledom na svet, momački stan pretvorila je u pravu oazu mira u kojoj glavnu ulogu imaju Vera zvana Nevolja i Helena zvana Dobrila.

 

 

Dom Nataše Aksentijević mesto je gde se porodica okuplja, gde su prijatelji uvek dobro došli, a komičarka ne krije da je najradosnija kada je kuća puna i kada se stalno nešto događa.

Iako dosta putuje po regionu sa čak dve predstave Nataša uvek pronalazi vreme za svoje naslednice i muža, ali i zvanice za koje rado priprema specijalitete.

 

 

Odlično se snalazi u kuhinji, svima je već jasno da obožava da jede, stoga joj je od izuzetne važnosti bilo kako će opremiti kuhinjski deo.

Pročitajte: Mlada sa 15 kilograma manje i uskim korsetom, mladoženja nestao - Ovako je Nataša Aksentijević izgledala na svom venčanju (FOTO)

Ormarići su neboplave boje, svi elementi su ugradni, postoji i ostrvo, a svuda su poređani simpatični detalji, kao i pribor za pripremu jela.

instagram

 

Jednom fotografijom objavljenom na Instagramu Nataša je široj javnosti dozvolila da zaviri u njen intimni kutak, a u fokusu su, naravno, njene ćerke i njihovi drugari, koje po uzoru na mamu već sada briljiraju u kuhinji.

 

Komentari (0)

Loading