Celebrity News

Mlada sa 15 kilograma manje i uskim korsetom, mladoženja nestao: Ovako je Nataša Aksentijević izgledala na svom venčanju (FOTO)

Venčanje Nataše Aksentijević dva puta je održano

Mlada sa 15 kilograma manje i uskim korsetom, mladoženja nestao: Ovako je Nataša Aksentijević izgledala na svom venčanju (FOTO)

Venčanje Nataše Aksentijević nije bilo romantično, jer glumica i voditeljka ne voli patetiku. Nije bilo ni ulickano niti pretenciozno ni glamurozno, ali je sadržalo sve ostale detalje koje ga čine nezaboravnim i posebnim u svakom smislu te reči. Za početak glumica i njen izabranik imali su organizatora venčanja koji im je do detalja sve isplanirao. Njihovo je bilo samo da se pojave u restoranu gde ih je čekalo oko 150 zvanica. Zanimljivo je bilo to što je pred početak razmenjivanja bračnih zaveta mladoženja Dušan nestao, kao i to da su se mladenci slikali na pijaci, kao i to da su sa kumovima pred ceremoniju otišli na kej na piće.

Pročitajte: Tužne vesti! Srce nije izdržalo: Hitna pomoć odvezla Natašu Aksentijević sa predstave, pogledajte fotografiju iz bolnice

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

 

Interesantno je i to da se venčanje Nataše Aksentijević dogodilo čak dva puta, jedno je bilo građansko 10. maja u Beogradu, drugo crkveno sedam dana kasnije u Sićevu u manastiru Presvete Bogorodice. Dva vrlo upečatljiva, prelepa istovremeno izuzetno stresna događaja koje će dramska umetnica zauvek pamtiti.  

Pročitajte: Nataša Aksentijević šokirala je mnoge i podigla veliku prašinu u javnosti! Voditeljka otvorila dušu i priznala svoj VELIKI GREH

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

Koja su sve dešavanja prethodila drugom venčanju, kako je ona doživela prvo ispričala je mama dve mezimice Helene i Vere u emisiji Od A do Da.

- Da ne bi gosti šetali tamo vamo nisam se toga 10. maja venčala u crkvi već samo u restoranu, nije bilo puno, svega 150 gostiju. Interesantan momenat je bio kada je došao matičar, ja sam se malo uspaničila i počela da gledam levo desno nigde nije bilo mog sadašnjeg muža. On je otišao u kupatilo malo da se umije, da dođe sebi pre nego što se venča, a ja sam mislila da se predomislio - prisetila se kroz smeh glumica pa nastavila: 

- Nakon sedam dana smo se venčali u manastiru u Sićevu i to je bilo jako zanimljvo, jer su te godine bile one poplave u Obrenovcu. Dva dana pre početka nepogode mi smo otišli u Sićevo i dogovorili da nam dođu  iz Beograda, kumovi i jedno 50-ak gostiju, kao pravimo drugu mini svadbu, ali veče pred polazak sveštenik iz manastira nam javlja da se zbog vremenskih  nepogoda otkazuje venčanje. Duki pozove glavnog u Niškoj episkopiji i on obeća da će on da nas venča. To je bilo najlepše venčanje na kom sam bila u svom životu, ne zato što je bilo moje nego zato što su monahinje i sveštenikova supruga pevale pesme na srpskom, dok je i sveštenik govorio na našem jeziku, sve sam razumela šta nam priča i moram da kažem da su svi bili oduševljeni - ispričala je Nataša pa dodala da njeno crkveno venčanje nažalost fotoaparatom nije zabeleženo jer fotograf kojem je kuća bila poplavljena nije mogao da dođe. Sve je, međutim, ostalo duboko urezano u njenoj memoriji.

Pročitajte: Tuga u emisiji, voditeljka nije mogla da zadrži suze: Nataša Aksentijević zaplakala čim je izustila jedno VIDEO

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading