Celebrity News

Suđeno joj je da joj svekrva kroji kapu: Vesna Dedić otputovala na romantično putovanje sa dečkom i njegovom mamom (FOTO)

Dečko Vesne Dedić izuzetan je muškarac

Suđeno joj je da joj svekrva kroji kapu: Vesna Dedić otputovala na romantično putovanje sa dečkom i njegovom mamom (FOTO)

Svima je već odavno poznato da je dečko Vesne Dedić jedan od najboljih doktora estetske medicine u zemlji.

Pročitajte: Romantično veče i zaljubljeni pogledi! Vesna Dedić i doktor Antonić blistali na posebnoj večeri, sve oči uprte u njih (FOTO)

Dejan Antonić pored toga je divan prijatelj, brat, ujak, kum, ali pre svega sin za primer.

Uprkos poslovnim obavezama potpuno je posvećen majci, sa kojom čak ide i na putovanja.

 

 

Tvrdi da će mu zasigurno jednog dana kada je ne bude biti žao što sa njom lepe trenutke ne može da podeli, te da stoga koristi svaku priliku da je obraduje, dovede je u svoj dom, priredi joj iznenađenje ili uplati izlet.

 

 

Budući da ih putovanja čine srećnim, majka i sin zajedno često obilaze mesta po Srbiji, a nije retkost da Dejan majku povede u svoje društvo i u Grčku, Italiju i druge predivne destinacije za koje je potrebno izdvojiti nešto više vremena.

 

 

Prošle godine dečko Vesne Dedić učinio je baš to, majku je poveo na putovanje u Nikoziju, koje je isplanirao sa voditeljkom i drugim prijateljima.

Pročitajte: Evo kako je Vesna Dedić izgledala u mladosti - Svi u čudu gledaju fotografiju voditeljke, komentari samo pljušte - Imala je 25 godina

Na svu sreću doktorova mama mlada je duhom, pa im je svima pored nje bilo izuzetno zabavno, ipak činjenica je da nije lep prizor kada vam već na početku veze svekrva pravi društvo na romantičnim putovanjima.

 

 

Kako biste se vi osećali?

 

Komentari (2)

Loading
Рашо

22:17 01.12.2023

Да, свако добива шта му треба, мама љубав и пажњу а Весна новац па су сви задовољни! Занимљиво је да човек од 50 и више година на пут са девојком води и своју маму!