Celebrity News

Dadilja Prijnog sina se poverila prijateljima: Ovako izgleda njihov život iza zatvorenih vrata

Dadilja Prijinog sina je uključena u sva porodična dešavanja

Dadilja Prijnog sina se poverila prijateljima: Ovako izgleda njihov život iza zatvorenih vrata

Ata Images

Aleksandra Prijović započela je seriju koncerata u  zagrebačkoj Areni i potvrdila status jedna od najvećih zvezda regiona.

Pored ogromnih uspeha, Aleksandra je pre svega posvećena i brižna majka četvorogodišnjeg Aleksandra koji je čitavoj porodici centar sveta. Dadilja Prijinog sina otkrila kako se ona i suprug Filip Živojinović ponašaju iza zatvorenih vrata.

Pročitajte:Aleksandru nisam ostavio zbog prevare, razlog je bio drugi: Pevač o detaljima veze sa Prijovićkom

Aleksandra često ističe da joj je i pevanje život, pa ne čudi što samo samo tri meseca nakon rođenja sina vratila nastupima. Iako bake uživaju u čuvanju malenog Aleksandra, mladi par je rešio da angažuje dadilju.

- Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim - ispričala je Prijovićka jednom prilikom za "Gloriju", otkrivajući koje kriterijume je morala da zadovolji dadilja za malog Aleksandra.

Privatni album

 

 

- Imali smo stroge kriterijume prilikom izobra dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli - rekla je pevačica koja fotografije dečaka ne želi preterano da deli sa javnošču.

 
Baš kao što poznati par ima samo reči hvale za dadilju, tako i ona o poslodavcima govori biranim rečima. Prijateljima se poverila da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata se trude da mu ispune svaku želju.

 

Komentari (1)

Loading
Jelena

20:57 03.12.2023

Umesto što se bavite sa Aleksandrom Prijović, pričajte o nekoj obrazovanoj inteligentnoj devojci koja može da bude i od korisna za Srbiju, a ne jednu neobrazovanu pevaljku Koga uopšte briga ko čuva njenog sina.Sramota sa kakvim se bavite.