Celebrity News

Marija Veljković i Rastko Janković uhvaćeni u intimnom trenutku u automobilu: Slike su svuda po društvenim mrežama

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića neprestano intrigira javnost

Marija Veljković i Rastko Janković uhvaćeni u intimnom trenutku u automobilu: Slike su svuda po društvenim mrežama

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića ide u dobrom smeru.

Voditeljka i glumac u septembru 2022. godine fotografijom sa plaže potvrdili su da se vole, a ubrzo su otpočeli i život pod istim krovom.

Pročitajte: PRVI INTERVJU sina Marije Veljković! Krenuo je majčinim stopama, a sada otkriva čega se sve odriče zbog svog novog poziva (FOTO)

Ne kriju Marija i Rastko da su osećanja među njima svakim danom sve jača, zbog čega su u jednom trenutku svi pomislili da će se venčati. 

Voditeljka Javnog servisa iza sebe već ima jedan brak i težak razvod.

Instagram

 

Od arhitekte Milana Milovanovića razišla se nepunih godinu dana pre početka veze sa glumcem, a troje mališana, Neva, Rosa i Đurađ, na staranje pripala su njoj, što Rastku ni jednog trenutka nije predstavljalo problem.

Boško Karanović

 

Uprkos tome što je bračne izazove ostavila iza sebe izgleda da zgodna plavuša nije još spremna da po drugi put stane na ludi kamen.

Mada se svima čini da veza Marije Veljković i Rastka Jankovića upravo ide ka tome, te da je glumac nestrpljiv, nesporno je da će rekom morati da proteče puno vode dok voditeljka ne izgovori sudbonosno da. 

Jakov Simović

 

Dok do tog trenutka ne dođe emotivni partneri jedno drugome nastoje da svaki dan učine zanimljivim.

Oboje su vrlo maštoviti i duhoviti, čime iznova grade svoj odnos, a neprestano smišljaju neke nove društvene poruke koje plasiraju preko Instagrama, a imaju za cilj da kultivišu i probude.

Pročitajte: Auuu svaka čast! Marija Veljković prošetala dugu haljinu, svi pali na teme kad su je videli - Možete je imati za 3.000 dinara (Foto)

Nedavno su baš objavili post vezan za gužvu u saobraćaju i ponašanje tom prilikom. Umesto svađe Marija i Rastko pokazali su da se sve osmehom može rešiti, kao i poljupcima. 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading