Moda

Auuu svaka čast! Marija Veljković prošetala dugu haljinu, svi pali na teme kad su je videli: Možete je imati za 3000 dinara (Foto)

Modni stil Marije Veljković iz godine u godinu sve je bolji

Auuu svaka čast! Marija Veljković prošetala dugu haljinu, svi pali na teme kad su je videli: Možete je imati za 3000 dinara (Foto)

Normalno je da se modni stil Marije Veljković s godinama, iskustvom i saradnjom sa najboljim stilistima poboljšao.

Trostruka mama, uprkos obavezama oko svojih naslednika Đurađa, Neve i Rose, uvek pronađe trenutak za brigu o sebi, svom zdravlju pa i unutrašnjem i spoljašnjem izgledu.

Pročitajte: Sin Marije Veljković iz prvog braka KONAČNO uslikan - Pustio je plavu kosu do leđa i postao glumac! Upoznajte Đurađa Milovanovića (FOTO)

Evidentno je da novi modni stil Marije Veljković ne bi bio toliko izražen da ga ne prati njen širok osmeh i izvajana figura, što je posledica prvenstveno regulisane ishrane i napornih treninga, ali i osećaja ispunjenosti zbog romanse sa glumcem Rastkom Jankovićem.

Ata Images

 

Nema ko u poslednje vreme nema reči pohvale za lepu voditeljku, koja je nakon burnog razvoda od arhitekte Milana Milovanovića opet našla sreću.

Uvek je doterana, inovativna ali i pored toga ume vrlo prijatno da iznenadi, što se dogodilo jutros.

Instagram

 

 

Marija je ponela dnevnu, dugu top haljinu koja se širi u "A" , a osim što je odlično sašivena i ističe njen uzak struk, zanimljivog je dezena.

Pročitajte: Još jedna BEBA! Prelepa fotografija iz doma Marije Veljković i Rastka Jankovića, svi šalju najlepše želje blagoslovenoj mami (FOTO)

Šareni print koji podseća na Armanijeve modele zapao je svima za oko, a nije tajna da se može naći po buticima gradskih tržnih centara.

Još jednom je Marija zadala domaći zadatak drugim koleginicama.

Instagram

 

 

Svi se pitaju kakvi li se sve to komadi kriju u njenom kućnom garderoberu i da li bi ga ona otvorila za javnost.

 

Komentari (1)

Loading
Armani

11:22 03.10.2023

Auuu ala je procvetala sa Rastkom....ali preko kaskadera Ukija...ipak, mislim da je precvetala.