Celebrity News

Aleksandra Prijović ne prestaje da oduševljava! Otkriveno ko će joj se večeras pridružiti na sceni u Zagrebu: Nju baš niste očekivali!

Gost na koncertu Aleksandre Prijović je ona

Aleksandra Prijović ne prestaje da oduševljava! Otkriveno ko će joj se večeras pridružiti na sceni u Zagrebu: Nju baš niste očekivali!

Privatni album

Sve je već uveliko spremno za četvrti od pet koncerata Aleksandre Prijović u Areni Zagreb. Pevačica, kao i svi članovi njene porodice i večeras su spremni da se suoče sa salvom emocija izazvanom Aleksandrinim ogromnim uspehom.

Ipak, kao i svake večeri do sad, Aleksandra će na sceni imati i gosta iznenađenja. Četvrti koncert u Areni Zagreb biće spektakularan, s obzirom da će gost na koncertu Aleksandre Prijović biti niko drugi do "mala plava".

 

 

Naime, Nataša Bekvalac sa svojim timom još juče je stigla u Zagreb, od kada se među fanovima sumnja da će se Novosadska barbika naći na bini pored Prije.

Sada je ta informacija i potvrđena, jer njena sestra Kristina na svom Instagramu je pokazala deo Natašine toalete za večerašnji nastup u Areni Zagreb.

Pročitajte: Četiri godine kasnije Nataša Bekvalac konačno otkrila zašto se zaista razvela od trećeg muža! Nasilje u porodici je samo prelilo čašu

- Specijalan transport za večerašnji autfit Nataše Bekvalac u Areni Zagreb - napisala je ona i time podgrejala sumnje fanova, da će pored Aleksandre večeras na bini  slušati i gledati i Natašu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading