Celebrity News

Četiri godine kasnije Nataša Bekvalac konačno otkrila zašto se zaista razvela od trećeg muža! Nasilje u porodici je samo prelilo čašu

Treči muž Nataše Bekvalac jedno vreme bio je u žiži medijskog interesovanja

Četiri godine kasnije Nataša Bekvalac konačno otkrila zašto se zaista razvela od trećeg muža! Nasilje u porodici je samo prelilo čašu

Čak i vrapci na grani znaju da je Nataša Bekvalac tri puta bila u braku. Prvo je volela vaterpolistu Danila Ikodinovića, s kojim je dobila ćerku Hanu, zatim se na vernost zaklela rukometašu Ljubi Jovanoviću, ipak čini se da je tek treći muž Nataše Bekvalac svojim postupcima uspeo da podigne najveću medijsku prašinu.

Od oca svoje druge naslednice Katje pevačica se zvanično razvela krajem oktobra 2019. godine, a o celokupnom razvoju događaja pisali su svi mediji na Balkanu.

Pročitajte: Svi znate Zoi, a evo kako izgleda i čime se bavi druga sestričina Nataše Bekvalac! I ona je mala plava...(FOTO)

Možda javnost treći razvod pop zvezde ne bi shvatila toliko tragično da pevačica tadašnjeg supruga prethodno nije optužila za nasilje u porodici.

Kako su pisali mediji, on je posle večernjeg izlaska fizički nasrnuo na Natašu, zbog čega se ona istog momenta zaputila u policiju i prijavila ga.

Dragan Klem

 

Treći muž Nataše Bekvalac dobio je zabranu prilaska, da bi kasnije sudskim procesom ona zatražila svoja i prava svoje ćerke, nad kojom ima starateljstvo.

Spekulisalo se da Katja od oca ne dobija nikakav novac u ime alimentacije, a šta se tačno među bivšim ljubavnicima zbiva danas, sve doskoro niko nije znao.

Pročitajte: Prvi put sa mamom u izlasku! Nataša Bekvalac i Hana Ikodinović modno usklađene na koncertu Jelene Karleuše (FOTO)

Gostujući u jednoj emisiji, pop zvezda je objasnila sve pojedinosti koje su javnost i te kako zanimale.

Između ostalog, priznala je da se nadala da će to što je ona više postigla u životu, biti kompliment i za njenog muškarca.

Instagram

 

Naglasila je da to nikako nije trebalo da ima za posledicu da je on maltretira, ponižava, tuče i psihički izrabljuje a sve u cilju da je toliko oslabi da ona počne da sumnja u svoju lepotu, pamet, sposobnost kao roditelja i pevačice.

Miloš Nadaždin

 

Poručila je Nataša da taj film više niko neće gledati te da to što je već nekoliko godina sama nije njena odluka, već da se u njenom životu nije pojavio muškarac koji bi je na bilo koji način zaintrigirao, da je ostvaren, a ne ona da mu plaća kafu.

Pročitajte: Plava, iz Novog Sada, BIZARNO liči na Natašu Bekvalac - Ovo je devojka sa kojom Danilo Ikodinović vida rane posle RAZVODA (FOTO)

Treći muž Nataše Bekvalac definitivno je ostavio velliki ožiljak na duši pop dive, koja se kao samohrana majka bori i sve čini da svoje dve naslednice izvede na pravi put, istovremeno nastoji da traje na estradi prepunoj zavidnih „ajkula”.

Instagram @bekvalceva

 

Za sada joj na oba polja odlično ide, a ima podršku porodice.

 

Komentari (0)

Loading