Celebrity News

Devojke su toliko gole da više nikome nije zanimljivo: Brena iskreno o Aleksandri Prijović

Lepa Brena o Aleksandri Prijović progovorila nikad iskrenije

Devojke su toliko gole da više nikome nije zanimljivo: Brena iskreno o Aleksandri Prijović

U vreme kada je Aleksandra Prijović u Zagrebu, gde večeras održava četvrti od pet koncerata, u hrvatsku prestonicu stigla je i Lepa Brena. Pored promocije svog brenda "Lady B" za hrvatske medije, Lepa Brena o Aleksandri Prijović otkrila je nekoliko iskrenih detalja.

Naime, večeras će u Areni Zagreb, sa Aleksandrom Prijović na sceni ponovo zapevati Brena, a otkrila je i po čemu se njen i Aleksandrin put razlikuju:

- Moj i njen životni put su dve dijametralno suprotne strane. Ono što mogu da kažem je da sam je, kad je došla u 'Zvezde Granda', odvela u Sofiju gdje je pevala ispred 20 hiljada ljudi i u njoj sam prepoznala 'x faktor'. Ona tad nije bila u vezi sa Filipom.  rekla je Brena za "Scenu" i nastavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lepabrenafanpage_

- Kombinacija Filipa, kao jako dobrog producenta i fenomenalnog tekstopisca i nje kao devojke koja je slatka, nežna i lepo peva, te ima finu i čistu energiju koja je bila potrebna na ovim prostorima… ta sinergija, da ne kažem brak, je urodila plodom…

Pročitajte: Lepa Brena iznenadila otkrićem - Boba i ja se nadamo da će nam Aleksandra roditi unuku (FOTO)

Iskreno da vam kažem, nju kad vidim, jako sam srećna jer je našoj publici potrebna takva mlada zvezda. Odavno na našoj sceni vlada nekakav neukus, nekultura, bahato ponašanje i primitivizam. Devojke i žene su previše ogoljene. Toliko su svi goli da nikome više ništa nije zanimljivo, a Aleksandra je pokazala da jednostavnošću i ljubavlju može osvojiti publiku - rekla je Lepa Brena o Aleksandri Prijović.

Zagrebačka Arena večeras će biti mesto na kome će se ponoviti beogradski spektakl i emotivni susret dva giganta na sceni - Lepe Brene i njene naslednice Aleksandre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Komentari (2)

Loading
Rubi

00:44 05.12.2023

Šta si zaboravila svoju mladost,pa i ti si bila skoro gola, i zato su mlade žene gole kojima si uzor ti i takve kao ti.

Ceki

14:50 05.12.2023

Imate breno u magazinu Osmica.. 80-tih godina prošlog veka, ti na naslovnoj strani gola, još malo pa ko od majke rodjena, znači to si uzor ovim današnjim devojkama..