Celebrity News

Jedini uslov koji Aleksandra Prijović ima pred svaki koncert: Nema veze ni sa hranom, ni sa pićem

Koncerti Aleksandre Prijović zapalili region

Jedini uslov koji Aleksandra Prijović ima pred svaki koncert: Nema veze ni sa hranom, ni sa pićem

Ata Images

Aleksandra Prijović uspela je ono o čemu drugi mogu samo da sanjaju. Beogradsku Arenu napunila je čak tri puta, a koncerti Aleksandre Prijović zapalili su region.

O mladoj pevačici se mnogo govori, od garderobe koju je nosila na koncertima, preko pesama koje je pevala, do ponašanja.

Pročitajte:Devojke su toliko gole da više nikome nije zanimljivo: Brena iskreno o Aleksandri Prijović

Ipak, mnoge zanima koje to uslove ima Aleksandre pred ovako velike koncerte. Da li poput svetskih zvezda ima rajder-listu sa bezbroj zahteva na koje nije lako odgovoriti?

Organizatori bi joj to svakako i ispunili jer dobro znaju da je za kvalitetan nastup potrebno da izvođač bude zadovoljan, a šta je to bez čega ona ne može na koncertima otkrila je Aleksandra pripadnicima sedme sile u Zagrebu.

– Bez porodice ne idem nigde. Jako mi je bitno da su pored mene. Na svakom koncertu su sa mnom. Uvek mi isto kažu, požele mi sreću i raduju se zbog svega što se dešava. Trudim se da im udovoljim na svaki mogući način, oni su se sigurno molili da sve prođe kako treba, ništa im drugo nije trebalo. Mene su roditelji, i baka, i deka tako naučili da mi ništa ne treba. I mene kada pitaju, kada odem negde, šta ti treba, ja kažem samo voda – rekla je Aleksandra i još jednom oduševila obožavaoce.

Komentari (0)

Loading