Celebrity News

Posle svih emotivnih udaraca stižu lepe vesti za Snežanu Đurišić iz Amerike: Ćerka Maja u neverici niže suze radosnice (FOTO)

Unuk Snežane Đurišić postigao uspeh zbog kojeg je pevačica preponosna

Posle svih emotivnih udaraca stižu lepe vesti za Snežanu Đurišić iz Amerike: Ćerka Maja u neverici niže suze radosnice (FOTO)

Ko će da se ponosi vašim uspehom i podržava vas ako ne porodica, najpre roditelji, bake i deka. Snežani Đurišić reklo bi se u tome nema ravne. Bez obzira što joj ćerka i unuci žive na drugom kraju sveta, u Americi uvek je tu za njih, da pomogne, posavetuje, deli tugu ali i da se raduje svim njihovim uspesima bili oni veliki ili mali. Luka Živković, unuk Snežane Đurišić, nedavno je završio Leonia srednju školu, zbog čega je pevačica  preponosna, te je tu divnu informaciju podelila i sa onima koji je na društvenim mrežama verno prate.

Pročitajte: Prevara i izdaja naspram ljubavi: Snežana Đurišić ovim potezom pokazala da li je ponovo sama, život mora dalje

Instagram

 

Ispod fotografije momčića u odori maturanta radosna baka napisla je kratko, dodavši uz opis srca i srećne emotikone:

- Čestitke Lule.

Pročitajte: POSLE SVIH PONIŽENJA: Snežana Đuričić jasno stavila do znanja ODLUKU o RASKIDU sa doktorom Vanjom

 

 

Pevačicina ćerka Maja, uradila je nešto slično a svi su primetili da su i suze radosnice tu. Iako je miljama udaljena od svog unuka maturanta, ne sumnjamo da će Snežana ugrabiti par dana slobodno, da ga vidi, uživo mu čestita i u to ime mu daruje poklon.

Pročitajte: Emotivni partner Snežane Đurišić RASKRINKAN: Tajna koju je godinama čuvao IZAŠLA NA VIDELO, ONA mu pomogla da sve sakrije

 

 

Unuk Snežane Đurišić izuzetno je pametan i darovit momak koji uskoro kreće na koledž.

Komentari (0)

Loading